Maze Runner 2D pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă labirint Runner 2D pentru Android la foarte greu 2D joc de sus în jos în cazul în care va trebui să concureze cu alte personaje pentru aur de labirint.

Descrierea dezvoltatorului
De Dany Jocuri
Foarte greu 2D de sus în jos joc în cazul în care va trebui să concureze cu alte personaje de aur din labirint. Deblocați personaje noi, explorați labirinturi mai mari și deveniți cel mai bun alergător de labirint din lume.
Caracteristici:
Fiecare labirint este unic și non-repetabile
Inteligent inamic AI
Personaje interesante cu abilități unice
Sună ușor? Nu, nu e. Labirint dacă plin de capcane, astfel încât cele mai multe dintre călătoriile tale se va termina destul de rău. Nu uita că nu ești singurul care caută aur. Alte personaje vor colecta toate monedele pe care le văd și, de asemenea, interfera. Labirint generat aleator won & apos;t vă permit să memoreze căile deci cred că de două ori înainte de a merge în ea. Și da, timpul este limitat. După ce timpul este oprit labirint va fi acoperit încet de zona roșie uciderea toate creaturile se atinge. Încă mai vrei să joci? Dacă este așa decât prima provocare, dacă este finalizată și vi se permite să intre în labirint.
Mult noroc!
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.11
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 1.0.11
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.1 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Maze Runner 2D pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite