Maze Runner Ultimate nou joc labirint 3D gratuit pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați labirint Runner Ultimate nou joc labirint 3D gratuit pentru Android la labirint runner ultimate 3D este un joc gratuit de aventură și puzzle care aduce jocurile clasice de labirint sau jocuri de labirint într-un nou nivel de labirint 3D.

Descrierea dezvoltatorului
De Alpha Apps & Jocuri
Maze runner ultimate 3D este un joc gratuit de aventură și puzzle care aduce jocurile clasice de labirint sau jocurile de labirint într-un nou nivel de labirint 3D de jocuri. Jucătorul trebuie să iasă din labirint în timp dat.
Jucătorul poate folosi harta pentru a ieși din labirint 3D. Acest joc uimitor de labirint 3D este disponibil gratuit și este potrivit pentru toată lumea. Utilizați butoanele joystick pentru a merge, a alerga, rândul său, în labirint 3D. Grafica și animațiile din acest joc vă vor uimi cu un flux de lucru neted pe dispozitiv.
Concurează cu creierul tău și completează toate nivelurile pentru o comoară de experiență. Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri labirint 3D în Magazin play. Nu puteți găsi un alt joc labirint cu această dimensiune, în funcție de dispozitivul android. Funcționează fără probleme chiar și pe un dispozitiv low-end sau cu mai puțină memorie.
Caracteristici joc:
30 de niveluri
Ușor de jucat: înainte, înapoi, virați la stânga și la dreapta
Grafică Cool și animații uimitoare
Mini-hartă
Nivel de zăpadă, Nivel de noapte, nivel de cer albastru, nivel de lavă, nivel de iarbă, nivel de cer cețos, nivel de cer noros și multe altele
Suporturi pentru 10 limbi includ engleză, franceză, chineză, spaniolă, portugheză, arabă, coreeană, japoneză, rusă și germană.
Joc Offline
Buna funcționare pe dispozitiv android
Muzică rece și efecte sonore care te duc într-o altă lume.
Zăpadă, licurici și efecte de particule mai reci.
Crăciun, Ziua Recunostintei, niveluri tematice de Anul Nou.
Vă mulțumim pentru a juca acest joc și a verifica afară mai multe jocuri făcute de noi în playstore.
ALPHA APLICAȚII ȘI JOCURI
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 0.21
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 0.21
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.4 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Maze Runner Ultimate New 3D maze game free pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite