Microsoft Office Professional 2010 – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Office Professional 2010 Pentru Windows pentru a vă alimenta afacerea cu o suită de aplicații de productivitate.

Recenzia Editorilor
shelbybrown 12 Mai 2010
Linia de Jos: Microsoft Office 2010 este un upgrade demn pentru întreprinderile și utilizatorii individuali care au nevoie de aplicații de productivitate la nivel profesional, dar va dura ceva timp pentru a se aclimatiza cu interfața refăcută. Utilizatorii care caută software de birou cu oase goale, moarte simplă ar trebui să rămână la Google și la alte oferte online sau să continue să utilizeze versiuni mai vechi de birou pe care le-au stăpânit deja.
Este adevărat: fiecare aplicație din suită a fost îmbunătățită și modificată într-un efort de a face zilele dvs. aglomerate mai eficiente, dar trebuie să fiți pregătiți pentru o curbă de învățare pentru a vă obișnui cu schimbările Office 2010.
Una dintre noile modificări majore ale suitei este capacitatea de a colabora și de a vă împărtăși munca folosind aplicații Web. Puteți colabora folosind aplicații Web pe SkyDrive (25 GB de stocare online disponibilă) pe Windows Live. De facebook facebook a aplicațiilor Web, cu toate acestea, reprezentanții Microsoft ne-au explicat că versiunea conectată la Facebook pe care am văzut-o în demo-ul companiei este doar un program pilot pentru a testa funcțiile de social media. Așa cum este, având două moduri de a conecta pare un pic confuz pentru noi, dar vom rezerva judecata până când bug-uri sunt eliminate.
Ediții de birou
Configurare
Am instalat Office 2010 pe două mașini de testare diferite, una care rulează Windows XP și cealaltă care rulează Windows 7. În ambele cazuri, instalarea standard a fost destul de nedureros, pontaj la mai puțin de 20 de minute de la început până la sfârșit. Cerințele pentru a rula Office 2010 variază în funcție de sistemul de operare pe care îl rulați, dar veți avea nevoie de cel puțin un procesor de 500MHz sau mai mare, 256MB de memorie RAM (512MB recomandat pentru a utiliza funcții mai avansate) și Windows XP cu Service Pack (SP) 3 (32-bit).
Conectivitatea la Microsoft Exchange 2000 Server sau mai târziu este necesară pentru anumite funcționalități avansate în Office Outlook 2010. Căutarea instantanee cu opțiunile care apar pe măsură ce tastați necesită Windows Desktop Search 3.0. De asemenea, veți avea nevoie de Windows Server 2003 cu SP1 sau o versiune ulterioară care rulează Windows SharePoint Services dacă doriți să utilizați instrumentele de colaborare mai avansate. Ne-am bucurat să vedem că Office 2010 nu a așternut Desktopul nostru cu pictograme noi de comenzi rapide, lăsând la latitudinea noastră cum am vrut să lansăm suita.
Interfață
Una dintre modificările mai deranjante este meniul de fișiere care vă va duce acum la o secțiune de gestionare a documentelor cu pagină completă numită Backstage. La fel ca vechiul meniu Fișier (sau meniul logo), veți putea să deschideți, să salvați și să imprimați documentele din culise, dar acum Microsoft a adăugat o mulțime de funcții pentru a vă ajuta cu pașii următori pentru documentul dvs. Puteți seta permisiuni pentru a bloca modificările-inclusiv criptarea documentelor protejate prin parolă-creați restricții de acces pentru anumiți utilizatori și includeți o semnătură digitală invizibilă pentru a asigura integritatea documentului.
La fel ca Office 2007, Office 2010 vă permite să schimbați rapid stilurile, culorile și fonturile în majoritatea aplicațiilor suitei prin utilizarea Galeriilor de stil derulante. În PowerPoint, de exemplu, împreună cu instrumente utile de editare a imaginilor (mai multe despre asta mai târziu), puteți previzualiza rapid modul în care efectele vă vor schimba imaginea pur și simplu prin mousing peste fiecare efect. În mod similar, pe măsură ce treceți cu mouse-ul peste diferite fonturi în Word, documentul se va schimba în timp real înainte de a vă angaja.
Office 2010 face ca această funcționalitate”vizualizare înainte de a vă angaja “să fie disponibilă în mai mult decât modificări stilistice ale documentului dvs. Unele dintre noile noastre caracteristici de interfață preferate sunt instrumentele de previzualizare a pastei care vă permit să vedeți cum va arăta contentul lipit înainte de a vă angaja să îl adăugați în documentul dvs. În Word 2010, de exemplu, odată ce'am copiat informații în altă parte, puteți rapid mouse-ul peste pasta de instrumente de previzualizare pentru a vedea modul în care contentul va apărea folosind formatarea de la sursa, a fuzionat formatare, sau cum va arata cu sursa de formatare dezbrăcat.
Caracteristici
Alături de îmbunătățiri de interfață, cum ar fi panglica în toate aplicațiile Office 2010, Microsoft Office 2010 oferă o serie de caracteristici care ar trebui să reducă timpul petrecut colectarea de informații, astfel încât să puteți petrece mai mult timp pe prezentare solidă. Instrumentele Simple de editare a imaginilor și a videoclipurilor sunt binevenite pentru oricine lucrează cu media în documentele și prezentările lor. Multe dintre noile caracteristici împinge prezentările departe de punctele de glonț obișnuite și spre efecte vizuale mai-angajarea.
Cei care sunt implicați în crearea propriilor publicații și buletine informative vor aprecia noile modificări ale editorului 2010. Cu mai multe template-uri disponibile, puteți adăuga grafica logo-ul personal de afaceri și branding și apoi examinați-le în timp real în fiecare stil șablon. Microsoft a adăugat ligaturi și alternante stilistice la fonturi, astfel încât să puteți adăuga propriile atingeri personale publicațiilor dvs. Ca și celelalte aplicații despre care am vorbit în Office 2010, Publisher oferă aceleași noi instrumente utile de editare a imaginilor, astfel încât efectele, corecția culorilor, decuparea și multe altele sunt la doar câteva clicuri distanță.
Integrare Hotmail
Ca urmare a noilor adăugări de funcții la Hotmail, imaginile și videoclipurile vor primi și noi opțiuni, inclusiv posibilitatea de a vizualiza automat o colecție de imagini într-o prezentare de diapozitive și posibilitatea de a vizualiza fotografii și videoclipuri de la servicii terțe precum FlickR, SmugMug, Hulu și YouTube, toate fără a fi nevoie să părăsiți Hotmail. Microsoft, de asemenea, spune că va împinge Windows live e-mail, calendar, și informații de contact, și mai mult pentru Windows Mobile phone folosind Exchange ActiveSync.
Alte caracteristici noi pe care le-am văzut în demo au inclus secțiuni separate pentru vizualizarea informațiilor de expediere și a e-mailurilor de pe site-urile web sociale, care reprezintă o cantitate semnificativă din toate mesajele de e-mail.
Concluzie
Evident, panglica este acum metoda preferată în întreaga suită pentru a ajunge rapid la funcții. Dacă nu ți-a plăcut panglica din Office 2007, probabil că nu ți-a plăcut acum, dar credem că există o mulțime de utilitate în a avea un instrument de interfață comun în toate aplicațiile;ar putea merita să înveți un nou mod de a face lucrurile dacă vrei să-ți eficientizezi fluxul de lucru.
Noile caracteristici de integrare Hotmail care se vor lansa alături de Office 2010 pot oferi Google Docs o rulare pentru banii săi dacă funcționează ca publicitate. Suntem impresionați de ceea ce am văzut până acum, dar va trebui să ne rezervăm judecata până când utilizatorii se bazează pe noile caracteristici în masă.
Office 2010 este un upgrade demn pentru cei care doresc noi șabloane și stiluri vizuale, modalități mai bune de editare a contentului multimedia în publicații și prezentări și metode mai ușoare de colaborare. Abilitatea de a lucra de oriunde cu noile aplicații Web este cu siguranță un motiv important pentru a face upgrade dacă munca dvs. necesită acest tip de flexibilitate.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 14.0.5128.5000
Generalități
Lansare 15 Iunie 2010
Data Adaugarii 15 Iunie 2010
Versiunea 14.0.5128.5000
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 173,619
Descărcări Săptămâna Trecută 153
Software De Raportare

instalare Microsoft Office Professional 2010-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite