Microsoft Outlook pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Outlook pentru Android pentru a satisface Outlook pentru Android, aplicația care ajută milioane de utilizatori să-și conecteze toate conturile de e-mail, calendarele și fișierele într-un singur loc convenabil.

Recenzia Editorilor
shelbybrown 6 februarie 2017
Microsoft & apos;s Outlook app pentru Android oferă o mână de moduri utile de a organiza inbox și pune calendar, contacte, și de stocare cloud un robinet departe.
Pro frumos organizat: ca tine & apos;d speranță, Outlook face o treabă bună de afișare e-mail, cu expeditor și fragmente de mesaje afișate împreună cu linia de subiect. E-mailul dvs. este organizat în funcție de fir, dar puteți dezactiva vizualizarea conversație pentru a vedea că e-mailul dvs. apare separat. Patru file din partea de jos vă duc la e-mail, calendar, atașamente și contacte.
Inbox concentrat: Outlook vă organizează inbox-ul în jurul e-mailurilor pe care le consideră cele mai importante în ceea ce Microsoft numește inbox concentrat. Atingeți fila altele pentru a vedea o vizualizare tradițională a e-mailului dvs. organizată după dată. De asemenea, puteți filtra mesajele după necitite, marcate sau cu atașamente.
Mai mult Outlook.com: În plus față de lucrul cu Microsoft's Outlook.com și alte servicii de e-mail, aplicația poate ocupa de Gmail, iCloud, Yahoo, și alte e-mail IMAP sisteme.
Calendar Evenimente: Aplicația poate coordona, de asemenea, evenimentele din calendar pe diferite platforme de calendar, afișându-le într-o singură vizualizare.
Stocare în Cloud: aplicația are cârlige în serverele cloud Microsoft și non-Microsoft, permițându-vă să atașați fișiere din OneDrive, Dropbox și Box.
Contra lipsește Outook.com caracteristici: unele dintre caracteristicile utile găsite în versiunea web a Outlook lipsesc în ediția mobilă, inclusiv accesul la Google Drive și posibilitatea de a vă conecta la contul Facebook.
Linia de fund Outlook pentru Android este o aplicație de e-mail bine organizată, care oferă acces ușor la contactele și calendarele conectate. Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor pentru aplicația Google Gmail sau dacă sunteți frustrat de modul în care Inbox vă organizează mesajele, Outlook poate fi ceea ce aveți nevoie.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.2.226
Actualizarea din această săptămână îmbunătățește experiența de asistență prin furnizarea unei indicații clare atunci când un agent de asistență răspunde.
Toate actualizările noastre săptămânale includ, de asemenea, îmbunătățiri ale performanței și corecții de erori pentru a face Outlook mai bun pentru dvs.
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 2.2.226
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 56,276
Descărcări Săptămâna Trecută 94
Software De Raportare

instalați Microsoft Outlook pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite