Minecraft Windows 10 Edition-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Minecraft Windows 10 Edition Pentru Windows pentru a explora lumi generate aleator și pentru a construi lucruri uimitoare de la case simple la castele mari. Minecraft Windows 10 Edition a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Minecraft Windows 10 Edition
Explorați lumi generate aleator și construiți lucruri uimitoare de la case simple la castele mari
Ultima actualizare la 06/01/17
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Linkul “Descărcați acum”vă direcționează către Magazinul Windows, unde trebuie să continuați procesul de descărcare.

Descrierea dezvoltatorului
De Microsoft Game Studios
Explorați lumi generate aleator și construiți lucruri uimitoare de la cele mai simple case până la cele mai mari castele.
Joacă în modul creativ cu resurse nelimitate sau a mea adânc în lume în modul de supraviețuire, crafting arme și armuri pentru a se îngriji de off mafioti periculoase. Creați, explorați și supraviețuiți singuri sau cu prietenii pe dispozitive mobile sau Windows 10.
Gratuit Pentru Windows 10 versiune disponibilă pentru PC existente/Mac Java proprietari. Conectați-vă la Mojang.com pentru mai multe informații. Încercarea gratuită Windows 10 include 90 de minute de joc. Ultima noastră actualizare include noi caracteristici de joc, cum ar fi lame, conace de pădure, Illagers și cutii shulker. În plus, avem texturi incredibile și hărți din comunitate în noua piață Minecraft, precum și pachetul Skyrim mash-up.

instalează Minecraft Windows 10 Edition-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite