Mint: Buget, facturi, Finanțe pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă Mint: Buget, facturi, Finanțe pentru Android pentru a urmări, buget, și de a gestiona banii de pe telefon cu Mint pentru Android.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 2, 2014
Mint.com Finanțe Personale ține evidența tuturor cheltuielilor, vă permite să setați cheltuielile capace, vă trimite notificări atunci când cheltuitoare, și vă oferă sfaturi practice cu privire la modul de a gestiona mai bine banii. Această aplicație lustruită, lăudată de multe publicații financiare, funcționează minunat, dar vă face să plătiți un preț ridicat pentru asistența sa inteligentă: contul dvs. bancar, cardul de credit și datele privind împrumuturile și datoriile.
ProsComplete management financiar suite: Mint.com Finanțe Personale orbește cu matrice de monitorizare financiară și instrumente de analiză, diagrame și grafice frumoase, și multipanel rezumate, oferind un ușor-de-înțeles defalcare în funcție de fluxul de numerar și cheltuielile. La fel de utilă este și capacitatea de a stabili limite bugetare pentru anumite tipuri de cheltuieli atât la nivel macro, cât și la nivel micro, adică (cumpărături, filme și DVD-uri, divertisment). Se poate ocupa chiar tranzacții clasificate în mod automat.
Vă ajută să reduceți cheltuielile: aplicația face o treabă fantastică în a vă descompune cheltuielile și a le clasifica automat, oferindu-vă o imagine clară a locului în care se îndreaptă majoritatea banilor dvs. și, permițându-vă să setați limite și oferindu-vă Alerte și notificări constante, vă face un cumpărător mai calculat și, în general, un cheltuitor mai înțelept.
Execuție excelentă: vă place interfața elegantă și colorată, navigarea lină și controalele intuitive și sincronizarea cu Mint.com site web, astfel încât să puteți accesa aplicația pe toate dispozitivele.
ConsCreates un risc de securitate: deși aplicația utilizează o platformă protejată prin parolă cu criptare la nivel bancar pentru a vă proteja datele financiare, acest lucru nu schimbă faptul că trebuie să împărtășiți cele mai sensibile informații financiare.
Optimizat pentru tablete: versiunea smartphone nu are diagrame/grafice și un mod offline și, în general, arată mult mai goală și bazată pe text în comparație cu versiunea superbă a tabletei.
Linia de fundeste greu să găsești o aplicație financiară mai inteligentă și mai completă pentru Android decât Mint.com Finanțe personale. Această aplicație le are pe toate, dar numai atunci când rulează pe o tabletă, deoarece versiunea smartphone nu este dezvoltată încă. Fie că & apos;re un spendthrift sau doar o persoană obișnuită care dorește să gestioneze mai bine finanțele, aceasta este aplicația potrivită pentru tine.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.1.0
Tu ai vrut-o. S-a făcut. Acum Puteți plăti facturile și în mentă.
Puteți vedea toate finanțele dintr-o privire. Tu & apos;ll știu ce & apos;s din cauza, atunci când & apos;s din cauza, și ceea ce puteți plăti.
Obțineți mementouri, astfel încât să plătiți la timp. Puteți programa plata facturilor legate la fața locului.
Generalități
Lansare 5 Ianuarie 2017
Data Adaugarii 5 Ianuarie 2017
Versiunea 5.1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 4,978
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Mint: Budget, Bills, Finance for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite