Mirror Photo Editor: Collage Maker & Selfie Camera pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Mirror Photo Editor: Collage Maker & Selfie Camera pentru Android pentru a crea efecte oglindă, adăugați filtre și cadre și editați fotografii cu imagine în oglindă.

Descrierea dezvoltatorului
De Lyrebird Studio
Cea mai bună aplicație gratuită de Editor foto pentru a crea fotografii în oglindă și colaje foto în oglindă pentru Halloween 2018.
Numărătoarea inversă Halloween 2018 tocmai a început. Puteți găsi zeci de efecte de Halloween 2018, autocolante de Halloween, emoji de Halloween, filtre de Halloween și multe altele pentru a edita fotografii și pentru a crea fotografii de Halloween pentru conturile dvs. de social media.
Puteți încerca, de asemenea, instrumente de machiaj de Halloween pentru a găsi o idee pentru petrecerea de costume de Halloween.
Aplicația noastră de editare a fotografiilor în oglindă are, de asemenea, o cameră Selfie, astfel încât să puteți lua un selfie drăguț cu dvs. și să vă editați selfie-ul cu zeci de efecte Selfie și filtre Selfie. De asemenea, vă puteți bucura de funcțiile de editare a fotografiilor în oglindă ale aplicației noastre gratuite.
Aici este cel mai bun editor foto oglindă și cadru foto și editare grilă Pic și aplicație editor colaj pentru tine pentru a crea imagini atractive cu tine. Puteți să vă oglindiți cu ușurință imaginile și să faceți colaje uimitoare cu fotografiile dvs.
Mirror Photo Editor: producătorul de colaje cu efecte de cameră Selfie și filtre Selfie este cel mai bun și mai creativ editor de fotografii pentru schimbarea feței și aplicația de oglindire și dublare a imaginilor cu funcția de colaj foto.
Mai mult decât atât, toate caracteristicile sunt complet gratuite pentru tine.
De asemenea, puteți edita fotografii, redimensiona imaginile și puteți utiliza grile foto pentru a crea imagini uimitoare în oglindă. Aplicația noastră gratuită este cea mai bună și cea mai utilă aplicație de editare a fotografiilor în oglindă, cu filtre de cameră selfie live și efecte de față. Dacă doriți să vă afectați adepții social media cu selfie-urile dvs. dulci, #tbt și stories aplicația noastră pentru editorul de fotografii în oglindă este cea mai bună aplicație pentru editare foto cu funcție de producător de colaje.
Veți găsi zeci de efecte de față și filtre artistice pentru a crea un selfie de frumusețe după descărcarea gratuită a aplicației noastre oglindă. Nostru Selfie Camera app permite să editați selfies dvs. după cum doriți și vă puteți împărtăși dvs. de opere de artă prin conturile dvs. sociale fotografie galerii, cum ar fi Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest și Google+.
Face efecte de cameră live și filtre ale editorului de fotografii în oglindă: filtre de colaj și filtre de cameră Selfie vă permit să creați fețe amuzante cu filtre și autocolante selfie și efecte amuzante ale camerei. Face live camera photos vine cu filtre de imagine și efecte de față și zeci de autocolante plăcute și multe altele.
Puteți încerca, de asemenea, cele mai amuzante efecte ale feței câinelui. Gustați cele mai amuzante fețe de animale cu editorul de imagini în oglindă. De asemenea, puteți face un colaj foto al imaginilor editate și al selfie-urilor dulci pentru a vă afecta adepții. Arătați-le abilitățile de fotografie și editare foto.
Creați grile foto și colaje foto cu Photo Editor Selfie Camera Filter & Mirror Image.
Mirror Photo Editor vă oferă un instrument excelent de creare a colajelor, care vă va permite să creați colaje foto frumoase, rame foto și pic și grile foto. Doar selectați fotografii și aplicația vă va oferi sute de diferite opțiuni de aspect colaj și grilă. Creați colaje și grile dorite.
Caracteristici ale editorului de fotografii în oglindă: producător de colaje și cameră Selfie:
1.Editor Foto Oglindă:
Puteți edita fotografii cu zeci de efecte oglindă, cum ar fi reflecție Sus-Jos și reflecție dreapta-stânga și multe altele..
Zeci de rame foto și grile Pic
Mirror Photo Collage Maker cu o mulțime de grile de colaj
2. Camera Selfie Live:
Efecte de față vii, cum ar fi fețele câinilor, urechile câinilor etc.
Filtre pentru camera Selfie
Instrumente De Editare Selfie
3.Instrumente De Editare Foto Live
Redimensionați Fotografiile
Blur Fotografii
Editare dimensiune pătrat fotografie pentru Instasize
Fonturi, Autocolante, Filtre Efecte Foto
4.Producător De Colaje Foto
Editați rame foto pentru colaje de imagini
Editați dimensiunile cadrelor pentru colaje
Încercați zeci de șabloane de colaj și grile pic
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6.1
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiunea 1.6.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 56,632
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install Mirror Photo Editor: Collage Maker & Selfie Camera pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite