Monument Valley pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Monument Valley pentru Android pentru a manipula arhitectura imposibilă și a ghida o prințesă tăcută.

Recenzia Editorilor
shelbybrown februarie 8, 2018
Descoperă misterele frumoaselor structuri geometrice și descoperă secretele prințesei tăcute în jocul de puzzle bântuitor Monument Valley pentru Android.
ProsSearching pentru indicii: îți croiești drum prin hărți trăgând, împingând, atingând și rotind structuri pentru a descoperi căi. Traseul dvs. nu este întotdeauna evident, dar pe măsură ce schimbați unghiul de vizualizare și perspectiva, obiectele se aliniază pentru a dezvălui rutele posibile, asemănătoare cu Escher.
O încântare de rezolvat: fiecare capitol este plin de trucuri vizuale și iluzii optice care sunt plăcute provocatoare pentru a rezolva în timp ce lucrați pentru a descoperi de ce prințesa hoață sa întors. Puzzle-urile variază de la manipularea obiectelor la sincronizarea mișcărilor dvs. pentru a evita oamenii certați.
Extindeți jocul: pentru $3.99, veți obține 10 nivele, sau capitole, pentru a finaliza. Pentru a continua, deblocați pachetul de expansiune Forgotten Shores pentru 1,99 USD și încă opt niveluri nedumerite, apoi visul gratuit al Ida. Ridicați povestea din Monument Valley 2, în care prințesa se unește cu mama ei pentru a rezolva mai multe puzzle-uri vizuale pentru 4,99 USD.
ConsGame se termină prea curând: puteți face drum prin joc 10 nivele în câteva ore, care pentru 3.99 dolari, se simte un pic mai scurt. Jocul este frumos și grijuliu, și puzzle-uri sunt variate și provocatoare, dar este de peste prea repede.
Bottom Linemonument Valley pentru Android este o bijuterie a unui joc – un amestec concentrat de puzzle-uri vizuale și o poveste interesantă-care este plăcut provocator de rezolvat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.5.18
S-a rezolvat o problemă în care unii jucători nu au putut să mute sunetul nostru minunat (de ce ai vrea să faci asta oricum?! sadface.png) și, de asemenea, a rezolvat o problemă care a împiedicat partajarea capturilor de ecran pentru unii jucători care rulează Oreo pe dispozitivele lor.
Generalități
Lansare Februarie 5, 2018
Data Adăugării 5 Februarie 2018
Versiunea 2.5.18
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Android 4.1
Popularitate
Total Descărcări 996
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Monument Valley pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite