Mozilla Firefox pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Mozilla Firefox pentru Mac pentru a explora web impecabil de mâine cu navigare extrem de personalizabil, aprins rapid, și în condiții de siguranță securizat. Mozilla Firefox a avut 22 de actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Mozilla Firefox
Explorați Web-ul impecabil al zilei de mâine cu o navigare extrem de personalizabilă, rapidă și securizată în siguranță
Ultima actualizare pe 10/20/20
Au existat actualizări 22 în ultimele luni 6
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 16 Mai 2014
Mozilla Firefox pentru Mac este o alternativă de navigare Web care oferă o gamă completă de funcții pentru a vă permite să citiți cu ușurință site-urile preferate. Acest program oferă toate funcționalitățile pe care le așteptați de la un browser Web printr-o interfață curată și familiară.
Pro optimizarea Site-ului: Dacă sunteți în căutarea unei alternative la Safari pe Mac, puteți constata că unele site-uri se încarcă mai rapid și funcționează mai bine prin Firefox. Mai ales dacă aveți probleme cu anumite site-uri pe care le vizitați foarte mult în Safari sau într-un alt browser, poate merită să încercați Firefox pentru a vedea dacă le poate rula mai bine.
Istoric gresie: când deschideți o filă nouă în Firefox, veți vedea o afișare cu gresie a site-urilor pe care le-ați vizitat în ultima vreme sau cel mai des, astfel încât să puteți reveni la favorite cu ușurință. Sau dacă doriți să vizitați un site care nu este afișat, puteți utiliza bara de căutare situată în colțul din dreapta sus al interfeței.
Cons caseta de căutare exclusivă: în timp ce caseta de intrare URL spune, de asemenea, că puteți introduce un termen de căutare, nu am putut obține rezultate reale de căutare în acest fel. Utilizarea casetei de căutare desemnate pare a fi singura opțiune pentru completarea unei căutări de cuvinte cheie. Acest lucru nu trebuie să fie un dezavantaj semnificativ, cu excepția faptului că programul pare să indice că ar trebui să funcționeze și invers.
Încărcare slabă a plăcilor: ecranul cu gresie cu paginile vizitate recent nu s-a încărcat teribil de bine, iar majoritatea plăcilor nu conțin imagini ale site-urilor pe care le-au descris. De asemenea, nu ne-au dus întotdeauna acolo unde încercam să mergem.
Linia de fund Firefox pentru Mac este o opțiune bună de încercat dacă aveți probleme la accesarea anumitor site-uri prin Safari sau alte browsere. Cu toate acestea, din cauza problemelor pe care le-am întâmpinat în timpul testării, preferăm în continuare Safari sau Chrome pentru navigarea zilnică pe Mac.

instalează Mozilla Firefox pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite