NoRoot Firewall pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați NoRoot Firewall pentru Android pentru a vă proteja informațiile personale de a fi trimise pe Internet fără a fi nevoie de permisiuni root pe telefonul dvs. NoRoot Firewall a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale paravanului de protecție NoRoot
Protejați-vă informațiile personale de a fi trimise la Internet fără a fi nevoie de permisiuni root pe telefonul Android
Ultima actualizare la 11/10/18
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 flag(s) pe VirusTotal badge_iconDescrierea dezvoltatorului
De Cămăși Gri
Firewall fără rădăcină. Nume gazdă/filtrare nume de domeniu, interfață simplă, control de acces cu granulație fină și fără permisiuni suspecte în aplicația firewall în sine.
* PENTRU UTILIZATORII LTE *
NoRoot Firewall nu poate funcționa pe LTE, deoarece NoRoot Firewall în prezent nu & apos;t suport IPv6. Eu & apos;m de lucru pe fix.
NoRoot Firewall nu necesită rădăcină. Vă protejează informațiile personale de a fi trimise pe Internet. NoRoot firewall vă anunță atunci când o aplicație încearcă să acceseze Internetul. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Permite sau refuza.
NoRoot Firewall vă permite să creați reguli de filtrare bazate pe adresa IP, numele gazdei sau numele de domeniu. Puteți permite sau refuza numai conexiuni specifice ale unei aplicații.
Caracteristici
– Nici o rădăcină necesară ca numele NoRoot Firewall spune.
– Controlul accesului cu granulație fină bazat pe numele IP/gazdă/nume de domeniu.
– Interfață simplă. Ușor de utilizat.
– Permisiuni minime. Nici o locație, nici un număr de telefon.
Aceasta este soluția perfectă dacă doriți un firewall pentru android fără root. Acesta vă oferă o protecție completă pentru Android. NoRoot Firewall este ca Drodwall pentru utilizatorii root.

instalează NoRoot Firewall pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite