Novel Insight Scoring-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Novel Insight Scoring pentru Windows pentru a înscrie noi clienți fără cunoștințe detaliate despre analiza datelor și metodele de învățare automată.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Roman Insight
Novel Insight Scoring este software-ul CRM analitic pentru notare automat clienții dat exemplu (marcat) date. Utilizatorul software – ului poate seta timpul de optimizare și ajusta nivelul de risc (scor pesimist, neutru sau optimist) și înscrie noi clienți fără cunoștințe detaliate despre analiza datelor și metodele de învățare automată. Rezultatele de notare sunt stocate într-un fișier CSV pentru prelucrarea ulterioară și importul în baze de date etc.
Metoda de învățare automată utilizată este rețeaua neuronală non-profundă. Rețeaua neuronală bayesiană este utilizată pentru a gestiona incertitudinea greutăților rețelei neuronale (punctul de plecare este selectat folosind l-bfgs 2nd order optimizer), astfel încât cazurile incerte pot fi filtrate departe de rezultatele de notare dacă sunt dorite sau vizate dacă sunt luate riscuri.
Software-ul este liber de utilizat în ciuda a ceea ce spune software-ul (această versiune este versiunea gratuită a software-ului comercial). Dacă doriți să obțineți rezultate mai bune, contactați o perspectivă nouă pentru notarea personalizată a clienților.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 0.91 b
Generalități
Lansare 2 Aprilie 2020
Data Adăugării 2 Aprilie 2020
Versiunea 0.91 b
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 10
Cerințe suplimentare Java pe 64 de biți
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Novel Insight Scoring-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite