OfficeSuite for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați OfficeSuite pentru Android pentru a vă aduce biroul cu dvs. și a rămâne productiv oriunde mergeți.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 31 August 2014
OfficeSuite 7 este o aplicație cuprinzătoare care oferă instrumente de creare a documentelor comparabile cu omologii desktop. Efectuează toate sarcinile cu viteză și oferă multe funcții suplimentare care nu sunt incluse în programele de bază de birou.
Procesarea ProsSwift: OfficeSuite 7 a încărcat rapid toate documentele și a afișat toate imaginile cu rezoluție ascuțită. Editorii de prezentare și documente gestionează cu ușurință toate comenzile, iar instrumentul de calcul tabelar procesează imediat datele, oferindu-vă rezultate precise.
Complet echipat: toate instrumentele vă oferă câteva caracteristici disponibile pe software-ul standard al computerului și am fost foarte surprinși de vasta bibliotecă de formule găzduită de creatorul de foi de calcul. Un aspect util pentru dvs. este funcția de stocare la distanță care accesează o mână de servicii cloud comune, cum ar fi Google Drive.
ConsPoor interfață de utilizator: OfficeSuite 7 oferă un ecran frumos, dar anunțul locații și săraci butonul aspect ne-a determinat să facă o serie de greșeli, încetinirea și complică experiența noastră.
Descărcări suplimentare: în timp ce această aplicație poate gestiona multe sarcini, vă prezintă o mână de opțiuni care par să facă parte din OfficeSuite, dar sunt de fapt programe separate, cum ar fi PDF creator sau alte instrumente care necesită descărcări suplimentare la un cost suplimentar.
Linia de fundpentru gestionarea tuturor cerințelor de bază ale biroului și a altor câteva sarcini, OfficeSuite 7 este cu siguranță un program de luat în considerare. Includerea mai multor funcții, cum ar fi instrumentul”salvați ca PDF “oferit de WPS Office, ar îmbunătăți versatilitatea generală a acestei aplicații. Dacă sunteți cineva care trebuie să efectueze funcții de birou de rutină, atunci OfficeSuite 7 merită luat în considerare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 10.1.16353
– Îmbunătățiri de stabilitate și remedieri de erori.
Generalități
Lansare 28 Ianuarie 2019
Data Adăugării 28 Ianuarie 2019
Versiunea 10.1.16353
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,910
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install OfficeSuite for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite