PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor pentru Android pentru a face și remixa imagini în colaje și meme. PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor
Realizați și remixați imaginile în colaje și meme
Ultima actualizare pe 11/28/18
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS și WindowsRecenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 29, 2014
PicsArt își respectă reputația de a fi cea mai populară aplicație de editare foto pentru Android și una dintre cele mai bine cotate aplicații de pe Google Play, având toate funcțiile pe care le-ați putea dori de la o aplicație de editare mobilă, precum și o interfață superbă și intuitivă, o mulțime de content descărcabil suplimentar și o rețea socială vibrantă pentru
Pro Puternic, dar ușor de utilizat: Deși în termeni de caracteristici PicsArt poate fi comparat cu un calculator de editare imagine suite, inclusiv nu numai Photoshop-clasa instrumente de editare, dar, de asemenea, un mod de desen, un colaj, și chiar o camera îmbunătățită pentru rupă fotografii cu efecte personalizate, cumva reușește să se potrivească sute de instrumente și opțiuni într-o interfață simplificată, care se mișcă fără probleme și poate fi utilizat cu ușurință chiar și de către începători.
Modul DrawCam: o caracteristică unică pentru această aplicație, modul Drawcam vă aprinde creativitatea, permițându-vă să desenați, să adăugați straturi și să editați fotografiile în timp real, îmbunătățindu-le chiar înainte de a fixa fotografia, astfel încât să câștigați și nu trebuie să le editați mai târziu. Acest mod este fantastic prin faptul că vă poate ajuta să descoperiți un stil unic de fotografie care vă va diferenția de ceilalți, făcând editarea de bază aproape inutilă.
Implicarea rețelei sociale: PicsArt vă conectează la o comunitate vibrantă de milioane de artiști din întreaga lume, permițându-vă să explorați multe galerii minunate create de alți fotografi, ilustratori și designeri grafici a căror muncă vă poate “plăcea”și cu care puteți interacționa prin comentarii.
Contra notificări cicălitoare: cu excepția cazului în care accesați Setări și personalizați sau dezactivați notificările, aplicația vă bombardează cu cele mai banale notificări, cum ar fi atunci când una dintre persoanele pe care le urmați urmează pe altcineva.
Plasarea anunțurilor: deși nu este respingător, bannerul care apare în orice moment în timpul editării este plasat chiar sub bara de instrumente, ceea ce înseamnă că mai devreme sau mai târziu îl veți atinge din greșeală.
Linia de fund în mâinile creative, PicsArt poate fi o aplicație inspirată, una care, prin multitudinea de funcții ușor de utilizat, vă poate dezlănțui cu adevărat pasiunea pentru fotografie și desen, ajutându-vă să creați opere de artă captivante pe care oamenii le vor iubi. În același timp, poate fi folosit și în scopuri mai puțin artistice și mai practice, cum ar fi contentul media pentru Facebook sau celelalte profiluri și bloguri sociale, prezentări scurte și chiar prezentări de diapozitive YouTube. Fie că're un profesionist sau un începător, trebuie să încercați această aplicație restante.

instalează PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic Editor pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite