PowerAMP Full Version Unlocker pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PowerAMP Full Version Unlocker pentru Android pentru a elimina playerul muzical PowerAMP pentru limitarea timpului de încercare Android.

Descrierea dezvoltatorului
De Maxim Petrov
PowerAMP versiunea completă Unlocker (Android) deblochează PowerAMP, noul player muzical puternic pentru Android. Elimină limitarea perioadei de încercare. Asigurați-vă că aveți PowerAMP Music Player pentru Android instalat înainte de a instala acest Unlocker. Reporniți PowerAMP după instalarea Deblocatorului ieșind cu butonul Înapoi.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.0.9 build 534
534: traduceri actualizate, Limba română adăugată
Setul cu cască/Bluetooth butoane de configurare. Modul “Single”este util pentru dispozitivele cu <> controale (Poweramp reacționează mai repede)
CyanogenMod Metachanged opțiune intenție pentru Bluetooth info. De asemenea, util pentru alte ROM-uri (de exemplu, dispozitive Sony)
compatibilitate îmbunătățită cu exFat/NTFS
soluție pentru problema pielii 3rd party pe Sony 4.2.2 ROM-uri
Intel (x86) construiește acum au construi numărul prefix 860
Generalități
Lansare 5 Septembrie 2013
Data Adaugarii 5 Septembrie 2013
Versiunea 2.0.9 build 534
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare Android 2.1 și versiuni ulterioare
Popularitate
Total Descărcări 55,246
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install PowerAMP Full Version Unlocker for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite