previzualizare Microsoft Office 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Office 2016 Preview pentru Mac pentru a obține aplicațiile clasice Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook. Microsoft Office 2016 previzualizare a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale previzualizării Microsoft Office 2016
Obțineți aplicațiile clasice Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook
Ultima actualizare pe 04/18/15
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe Windows
Descrierea dezvoltatorului
De Microsoft
Previzualizați noul și modernul Office pentru Mac. Veți primi automat actualizări regulate până la lansarea oficială în a doua jumătate a anului 2015.
Office 2016 Pentru Mac este alimentat de cloud, astfel încât să puteți accesa documentele oricând, oriunde și pe orice dispozitiv. It & apos;s inconfundabil Office – dar gânditor conceput pentru a profita de caracteristicile unice ale Mac. Noile aplicații oferă suport complet pentru retina display, cu mii de grafice optimizate pentru retina, vizualizare pe ecran complet pentru experiențe imersive native și chiar și mici Prețuri Pentru Mac, cum ar fi scroll bounce.
Noul Office 2016 Pentru Mac include versiuni actualizate de Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook-iar în momentul în care deschideți oricare dintre aplicații, veți simți imediat diferența. Am modernizat experiența utilizatorului și am făcut mai ușor lucrurile. Panglica reproiectată organizează intuitiv funcții, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce aveți nevoie rapid. O interfață task pane reîmprospătată facilitează poziționarea, redimensionarea sau rotirea graficelor, astfel încât să puteți crea exact aspectul dorit. Iar noile teme și stiluri te ajută să le aduni pentru a produce documente profesionale uimitoare.

instalează previzualizarea Microsoft Office 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite