Realm Runners – Endless Maze Runner pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Runners Realm – Endless Maze Runner pentru Android la un joc de alergători de labirint în care jucătorii din întreaga lume concurează pentru cel mai mare scor și cel mai înalt nivel, evitând dușmanii cu ajutorul tărâmului…

Descrierea dezvoltatorului
De Caju Jocuri
Un joc labirint runner în cazul în care jucătorii din întreaga lume concurează pentru cel mai mare scor și cel mai înalt nivel de sustragere dușmani cu ajutorul runners realm' îndemânare și powerups.
Realm Runners nu este jocul tău tipic de labirint. Acesta este un nou joc modern de labirint arcade, cu un aspect clasic retro de 8 biți, cu abilități și powerups.
Fiecare nivel vă oferă două opțiuni:
Colecta toate punctele pentru a șterge nivelurile și să ajungă la cel mai mare scor;
Împingeți nivelul pentru a ajunge la următorul prin portal pentru a ajunge la cel mai bun nivel.
Oricare dintre alegeri vă va oferi posibilitatea de a fi în clasament, dar puteți face ambele și să vă faceți cel mai bun în ambele leaderboard.
Realm Runners caracteristici de caractere și upgrade-uri, Realm(tema) upgrade-uri și mai multe pachete de sunet și o șansă de a obține monede gratuite.
Realm Runners oferă diferite tipuri de powerups și vă oferă posibilitatea de a le folosi pentru un avantaj mai competitiv și de a vă clasifica în clasament atât la nivel mondial, cât și în cadrul prietenilor.
Realm Runners implementat Facebook login pentru a vă conecta cu prietenii și pentru a vă vedea rangul la nivel global prin clasamente. După ce v-ați conectat, puteți vedea propriul scor mare și cel mai bun nivel, puteți vedea, de asemenea, clasamentul dvs. în cadrul prietenilor dvs. și puteți vedea clasamentul dvs. global.
Pagina Fb: https://www.facebook.com/cashewnutgames
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 4
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.1 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Realm Runners-Endless Maze Runner pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite