redobândește schimbul de recuperare OST – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Recovery Exchange OST Pentru Windows pentru a repara fișierul OST corupt și salvați-l în format Microsoft Outlook PST. Recâștiga schimbul de recuperare OST a avut 1 Actualizare în trecut 6 luni.

Detalii cheie ale Recăpătării schimbului de recuperare OST
Reparați fișierul OST corupt și salvați-l în format Microsoft Outlook PST
Ultima actualizare pe 06/16/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
Prin Recâștiga Software-Ul
Regain OST Recovery tool este un utilitar profesional pentru a repara fișierul OST corupt sau inaccesibil și de a salva fișierul OST reparat în PST, EML, MSG, MBOX, ICS, VCARD și HTML format. Acest instrument menține integritatea tuturor fișierelor și folderului așa cum este așa cum a fost înainte de corupție. De asemenea, mențineți ierarhia dosarelor.
Interfața Software este foarte ușor de utilizat software, nu este necesară nicio abilitate pentru a accesa acest instrument. Nici o limită de dimensiune a fișierului pentru a repara fișierul OST corupt. Acest instrument este eficient pentru a recupera definitiv șterse sau pierdute de e-mail-uri. Oferim o versiune de încercare gratuită a acestui instrument, care permite utilizatorului să repare fișierul OST și să salveze 30 de e-mailuri pe dosar gratuit. Și vă arată previzualizarea tuturor datelor recuperate în panoul de previzualizare.

Install Regain Exchange OST Recovery-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite