Regain Office365 to PST Converter-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați redobândi Office365 la PST Converter Pentru Windows pentru a exporta Office 365 cutie poștală Outlook PST fișier, inclusiv toate folderele. Recâștiga Office365 la PST Converter a avut 1 Actualizare în trecut 6 luni.

Detalii cheie despre redobândi Office365 la PST Converter
Export Office 365 cutie poștală în fișierul Outlook PST, inclusiv toate folderele
Ultima actualizare pe 06/15/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
Prin Recâștiga Software-Ul
Recâștiga Software-ul dezvolta un utilitar, care special de proiectare pentru a exporta sau migra Office 365 cutie poștală de date în format de fișier PST, care pot fi accesate cu ușurință de către utilizatorii MS Outlook. Acest instrument exportă tot folderul contului Office 365 fără pierderi de date sau corupție. Utilizatorul poate exporta date Office 365 la multe alte formate, precum EML, EMLX, mbox, MSG și formatul vCard.
Va oferim o versiune de încercare gratuită a acestui instrument, versiunea gratuită permite utilizatorului să exporte primele 30 de e-mail-uri pe dosar la gratuit de cost. Versiunea gratuită vă va ajuta să înțelegeți software-ul de lucru și eficiența acestuia. Acest instrument nu face nicio modificare în formatarea sa originală și menține ierarhia tuturor fișierelor și folderelor.

Install Regain Office365 to PST Converter-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite