RoomSketcher Home Designer pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați RoomSketcher Home Designer pentru Android la planul de podea ușor de utilizat și instrumentul de proiectare acasă.

Descrierea dezvoltatorului
De RoomSketcher
Plan de podea ușor de utilizat și instrument de proiectare acasă. Iubit de utilizatorii personali și profesioniști din întreaga lume – peste 1 milion de utilizatori! Desenați-vă astăzi Planul de etaj și designul casei.
DESENAȚI PLANURI DE ETAJ-RAPID ȘI UȘOR
Aplicația RoomSketcher Home Designer tablet este ușor de utilizat și vă permite să vă desenați planurile de podea rapid și ușor. Instrumentele simple de drag and drop facilitează adăugarea și re-dimensionarea camerelor și a pereților sau introducerea măsurătorilor exacte pentru a le dimensiona automat. Desenați în metrice sau inci/picioare.
ADĂUGAȚI FERESTRE, UȘI ȘI SCĂRI
Biblioteca noastră mare de mobilier face găsirea ușilor, ferestrelor și scărilor pentru a se potrivi cu casa sau proiectul dvs. ușor. Alegeți stilul și modificați dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor dvs.
ALEGEȚI MATERIALE, FINISAJE ȘI CULORI
Găsiți materiale excelente, finisaje și culori. Alegeți din podele din lemn, faianta, vopsea, tapet și mai mult! Potriviți culorile de vopsea existente, găsiți altele noi sau creați-vă propriile.
FURNISH ȘI DECORA
Alegeți din mii de corpuri reale și mobilier. Experimentați cu diferite stiluri, machete și idei de design interior pentru a crea aspectul perfect pentru camera, casa sau proiectul dvs.
VIZUALIZARE ÎN 3D!
Vedeți instantaneu designul interior cu instrumentul integrat pentru camera planșeului. Pur și simplu punct, faceți clic și a vedea o cameră în 3D! Salvați vederile preferate ale camerei, machete și modele pentru a revizui și compara.
LUCRAȚI ORIUNDE-ONLINE SAU OFFLINE
Cu aplicația Home Designer tablet sunteți complet mobil. Lucrați ONLINE sau OFFLINE-oriunde aveți nevoie. Accesați proiectele dvs. pe toate dispozitivele – pe tabletă, laptop și desktop (PC și Mac).
CARACTERISTICI PUTERNICE DE DESIGN ACASĂ
Accesați funcții și mai puternice de design al casei cu abonamentele VIP și Pro sau prin achiziționarea în aplicație:
– Planuri profesionale 2D
– Planuri 3D de înaltă rezoluție
– Fotografii 3D uimitoare
– Înlocuiți materialele pe corpuri și mobilier
– Desenați planuri de etaj dintr-un plan (disponibil cu abonament Pro)
– Calculați suprafața totală pentru planurile dvs. de etaj (disponibil cu abonament Pro)
– Proiect Premium-actualizați un singur proiect pentru a include planuri de etaj 2D și înlocuiți materialele
PERFECT PENTRU UTILIZATORII PERSONALI ȘI PROFESIONIȘTI
Indiferent dacă doriți să vă proiectați casa de vis sau creați planuri de etaj și modele de acasă în mod profesional, aplicația noastră pentru tablete de Designer de acasă este pentru dvs. Perfect pentru profesioniștii din domeniul imobiliar, al designului interior și al îmbunătățirii casei, precum și pentru pasionații de design acasă. Descărcați Home Designer tablet astăzi și experimentați cât de ușor și distractiv poate fi crearea de planuri de etaj și modele de acasă!
LIVE 3D
Pentru a vizualiza proiecte în Live 3D, Descărcați aplicația RoomSketcher Live 3D. Abonații VIP și Pro pot vizualiza toate planurile și proiectele lor în 3D Live. abonații gratuite pot vizualiza un proiect în 3D Live dacă l-au actualizat la un proiect Premium în RoomSketcher Home Designer.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.01.012
Am adăugat mai multe opțiuni pentru a vă descărca planurile de etaj generate și proiectele îmbunătățite căutați conturi Pro cu mai mulți utilizatori. În plus, am rezolvat mai multe erori.
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 4.01.012
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 484
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install RoomSketcher Home Designer pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite