Sharp World Clock-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați ceasul mondial Sharp Pentru Windows pentru a afișa ceasul mondial cu un număr nelimitat de ceasuri, convertor de timp, alarme, calendar, vreme. Sharp World Clock a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale ceasului mondial Sharp
Afișează ceasul lumii cu un număr nelimitat de ceasuri, convertor de timp, alarme, calendar, vreme
Ultima actualizare pe 08/18/20
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 10 Martie 2015
Sharp World Clock afișează ora curentă în diferite locații din întreaga lume în ceasuri analogice sau digitale atractive, personalizabile, cu multe accesorii suplimentare. Interfața sa implicită este un grup de șase chipuri de ceas atractive în stil analogic pe care le puteți seta în orice fus orar. Puteți rearanja și desface Ceasuri, personaliza dimensiunea și transparența, și mai mult.
Pro-uri atractive: repere realiste și Steaguri naționale fac ceasul analogic al ceasului ascuțit și ușor de citit de la distanță.
Personalizabil: am putea schimba aspectul și aspectul ceasurilor noastre, am putea seta taste rapide pentru a afișa sau a ascunde ceasurile, a debloca ceasurile individuale, a seta comportamentul software-ului și a personaliza multe alte aspecte ale ceasului lumii ascuțite decât majoritatea celorlalte widget-uri, gadgeturi și aplicații.
Calculatorul de fus orar și Planificatorul de întâlniri: calculatorul de fus orar Sharp World Clock'are un programator grafic de întâlniri care vă poate ajuta să configurați apeluri de conferințe internaționale.
Caracteristici suplimentare: Sharp World Clock vine cu mult mai multe caracteristici și capabilități decât ceasul desktop tipic, inclusiv fluxuri de știri, note lipicioase, raport meteo și timp vorbit.
Contra scump: în timp ce obțineți în mare parte ceea ce plătiți, la 29 de dolari, Sharp World Clock este, evident, mult mai scump decât majoritatea celorlalte aplicații desktop World clock, care sunt de obicei gratuite.
Linia de fund dacă depindeți de timpul Global precis, puteți aprecia capabilitățile suplimentare ale ceasului mondial Sharp. Este cu siguranta mai bine decât freeware desktop ceasuri, deși dacă că este suficient pentru a justifica costul său va depinde de nevoile dumneavoastra.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a ceasului mondial Sharp 6.5.

Install Sharp World Clock-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite