Signal Private Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Signal Private Messenger pentru Android pentru a comunica instantaneu, a discuta în timp real și a partaja media, toate cu confidențialitate completă. Signal Private Messenger a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Signal Private Messenger
Comunicați instantaneu, discutați în timp real și partajați media, toate cu confidențialitate completă
Ultima actualizare pe 11/15/19
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS și WindowsRecenzia Editorilor
shelbybrown Mai 9, 2018
Serviciul gratuit de comunicații de semnal de la Open Whisper Systems vă permite să țineți text, voce și video chat criptate end-to-end pentru a vă păstra mesajele private și sigure.
ProsSecure communications: Signal utilizează criptarea end-to-end pentru a crea un canal de comunicare securizat între utilizatorii de semnal. Pentru Criptare, aplicația utilizează Open Whisper Systems & apos; protocol de semnal propriu,care este folosit și de WhatsApp, Facebook Messenger și Google Allo pentru criptarea mesajelor. Aplicația este aprobată de PrivacyTools.io site-ul.
Legat de numărul dvs. de telefon: Aplicația utilizează numărul dvs. de telefon pentru a vă autoriza contul, permițându-vă să utilizați semnal fără a fi nevoie să creați un nume de utilizator sau o parolă. Prin intermediul aplicației, conectați-vă și cu alții prin numerele lor.
Discutați sau efectuați apeluri vocale sau video: cu aplicația, puteți discuta cu alți utilizatori Android, precum și cu cei care utilizează aplicația Signal pe iOS, Windows și Mac. De asemenea, puteți discuta prin Wi-Fi și rețeaua operatorului dvs.
Mesaje unu – la-unu sau de grup: puteți discuta în siguranță cu un utilizator de semnal individual sau cu un grup, sortând mai întâi pe cei cu care doriți să comunicați într-un grup (atingând meniul din colțul din dreapta sus și selectând grup nou) și apoi pornind pornirea unui chat.
De asemenea, puteți trimite mesaje SMS/MMS nesecurizate: dacă apăsați lung pictograma de trimitere albastră, aceasta devine gri, permițându-vă să trimiteți un mesaj SMS nesigur unui contact.
Conscontul dvs. este legat de un singur dispozitiv, iar versiunea Android nu funcționează pe tablete: contul dvs. se conectează doar la un dispozitiv prin numărul dvs. de telefon, astfel încât să puteți utiliza semnalul pe mai multe dispozitive. Pentru Android, aplicația funcționează pe tablete, deși compania spune că lucrează la adăugarea de suport pentru dispozitivele mai mari.
Un subset de contacte va fi disponibil pentru chat: Dacă nu aveți un cerc de prieteni foarte concentrat de Confidențialitate,veți găsi folosind Signal vă oferă un grup limitat pentru a discuta cu. Atingeți pictograma creion albastru pentru a vedea care dintre contactele dvs. sunt disponibile pentru a trimite mesaje.
Mesajele de grup necesită mai întâi crearea unui grup: puteți't adăuga prieteni la un chat de grup pe zbor. Trebuie să construiți o listă de grup pentru a avea chat de grup.
Linia de fundaplicația de semnal gratuit pentru Android vă permite să vă păstrați chaturile private și sigure, utilizând criptarea end-to-end. Singurul dezavantaj este că aveți nevoie ca persoana cu care comunicați să fie și pe semnal, pentru a vă asigura că aveți criptare end-to-end.

instalare Signal Private Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite