Skype for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Skype pentru Mac pentru a vă menține la îndemână cu apeluri video/audio gratuite Skype-to-Skype, videoconferințe, mesagerie inteligentă și partajare de ecran. Skype a avut 7 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Skype
Rămâneți la îndemână cu apeluri video/audio gratuite Skype-to-Skype, videoconferințe, mesagerie inteligentă și partajare de ecran
Ultima actualizare pe 10/15/20
Au fost 7 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Aprilie 2014
Skype pentru Mac vă permite să apelați contactele și chat-ul video cu acestea, precum și să efectuați apeluri telefonice către Telefoane fixe sau telefoane mobile. De asemenea, este capabil să găzduiască apeluri de conferință și apeluri video de grup și oferă o platformă accesibilă de mesagerie text. În general, aceasta este una dintre cele mai bune și mai atrăgătoare aplicații de comunicare pentru OS X.
Pro de înaltă calitate: tehnologia inovatoare VoIP Skype pentru Mac oferă comunicații audio și video de înaltă calitate. În timpul utilizării noastre extinse a Skype, atât cu apeluri locale, cât și internaționale, am avut în mod constant experiențe pozitive cu comunicarea clară pe care o oferă această aplicație. Atâta timp cât aveți o conexiune fiabilă la Internet, veți putea să apelați rapid și ușor sau să discutați video cu prietenii, familia și colegii din întreaga lume.
Prețuri mici: tarifele pentru apelurile interne și internaționale sunt ieftine în comparație cu costurile telefonice tradiționale sau cu alte servicii de comunicare pe Internet. Dacă utilizați Skype extensiv, puteți alege planuri lunare care vă vor economisi și mai mult pe facturile dvs. Această aplicație vă poate ajuta să reduceți costurile de comunicare.
Contra nu este un înlocuitor pentru telefonul dvs.: deși puteți apela Telefoane fixe și telefoane mobile și chiar puteți achiziționa propriul număr de telefon prin Skype, această aplicație nu este un înlocuitor pentru a avea un telefon. Skype nu oferă servicii locale de urgență 911 și nici nu permite destinatarilor mesajelor dumneavoastră text să le răspundă, cu excepția cazului în care aveți un număr de telefon mobil verificat la Skype.
Linia de fund o aplicație de înaltă calitate, Skype pentru Mac poate înlocui metodele mai scumpe de comunicare. Ușor de navigat și extrem de intuitiv, este o opțiune excelentă dacă doriți să reduceți facturile de telefon. Îl recomandăm deasupra altor sisteme de comunicare, inclusiv FaceTime. Rețineți, totuși, că Skype nu este o alternativă la deținerea unui telefon.

instalare Skype pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite