Slice: Package Tracker pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Slice: Package Tracker pentru Android pentru a urmări pachetele fără a introduce un număr de urmărire.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 22, 2014
Slice: tracker-ul de cumpărături Online găsește și urmărește automat toate achizițiile online într-o singură aplicație Android gratuită. Caută conturile dvs. de e-mail pentru notificări de expediere și numere de urmărire, afișându-le în interiorul unei interfețe personalizabile. Un cont gratuit opțional face backup pentru datele dvs. și vă permite să le accesați de pe celelalte dispozitive, cum ar fi computerul de acasă sau laptopul.
Opțiuni ProsAccount: Conectați-vă pentru a tăia prin Google, Yahoo sau Facebook sau creați un cont nou folosind e-mail și activați funcții precum urmărirea achizițiilor “automagic”. Nu sunteți sigur de un cont? Încercați Slice ca oaspete.
Adăugare automată: Slice caută în căsuța de e-mail pentru chitanțe electronice, astfel încât nu este nevoie să mutați lucrurile între foldere. Desigur, puteți adăuga elemente unul câte unul dacă doriți.
Istoricul achizițiilor: Slice poate localiza chiar și înregistrările achizițiilor pe care le-ați făcut încă din 2006.
Stare, actualizări și suplimente: Slice vă anunță, de asemenea, despre rechemări de produse, oferte speciale și alte dezvoltări. Opțiunile includ protecția Codului de acces, sfaturi și numeroase Preferințe de notificare.
Încărcare ConsSlow: unii utilizatori au experimentat actualizări de stare lentă cu Slice, mai ales atunci când mai multe intrări se actualizează simultan.
Probleme de confidențialitate: în mod evident, Slice are nevoie de acces la o mulțime de date private, iar funcții precum Thingerprint opțional (și plătit) analizează activ comportamentul dvs. de cheltuieli.
Linia de funddacă ați căutat vreodată sau ați derulat prin Inbox-ul dvs. pentru o notificare de expediere sau un număr de urmărire, veți aprecia capacitatea Slice de a le afișa pe toate într-un singur loc, fără efort. Ne dorim doar să ne poată spune când camionul de livrare este la un bloc sau două distanță!
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.12
Vă mulțumim că ați ales Slice (vă alegem și pe voi)! Pentru a vă îmbunătăți experiența, actualizăm aplicația în mod regulat. Actualizările noastre includ întreținerea generală, Remedierea erorilor și caracteristica nouă ocazională (când ne simțim fantezie). Dacă întâmpinați probleme cu aceste actualizări, Vă rugăm să ne contactați la [email protected]
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 6.12
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 111
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Slice: Package Tracker pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite