Sling TV: Obțineți Streaming TV Live pentru 25 USD/lună pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Sling TV: Obțineți Streaming TV în direct pentru 25 USD/lună pentru Android pentru a viziona tv în direct pe internet fără compania de cablu.

Recenzia Editorilor
shelbybrown 3 Mai 2017
Aplicația Sling TV Android vă permite să vă conectați la serviciul de televiziune streaming de pe telefon, astfel încât să puteți viziona emisiuni live și la cerere din mers.
ProsAffordable: abonamentul de bază începe de la $20 pe lună pentru canalele 30-ceva-inclusiv ESPN, CNN și AMC. Puteți obține canale de difuzare ABC, Fox și NBC-în funcție de piața locală-cu alte pachete și puteți alege din 24 de colecții suplimentare-de la știri și sport la canale HBO și limbi străine-pentru a vă adapta abonamentul. Abonamentele rulează de la o lună la alta.
Funcționează cu mai multe dispozitive: desigur, puteți viziona Sling pe telefon, dar puteți transmite content pe Internet către o varietate de dispozitive-inclusiv Apple TV, Chromecast și Roku-și puteți viziona printr-o aplicație Sling pe computere Mac și Windows. Cu serviciul de bază, puteți transmite un singur dispozitiv la un moment dat. Următorul pas vă permite să transmiteți fluxul la trei dispozitive simultan.
O bună colecție de canale sportive: Sling oferă ESPN, ESPN2 și ESPN3, rețeaua NFL, canalul de Golf și canalele sportive regionale Fox și NBC, fie ca parte a serviciului de bază, fie ca suplimente.
Derulare rapidă înainte, Derulare înapoi sau pauză: în funcție de emisiunea sau canalul pe care îl vizualizați, puteți întrerupe și sări peste într-o emisiune.
DVR: pentru 5 dolari pe lună, vă puteți înscrie pentru Sling & apos;s DVR cloud service, care vă permite să stocați 50 de ore de programare. Puteți avea înregistrarea serviciului o serie întreagă sau doar episoade noi. Cu toate acestea, nu toate canalele sunt disponibile, iar atunci când atingeți limita de 50 de ore, Sling începe să vă lovească cele mai vechi înregistrări.
ConsNo CBS: în timp ce Sling oferă canale ABC, Fox și NBC, CBS nu face parte din niciun pachet. Trebuie să te uiți la CBS All Access, YouTube TV sau serviciul de streaming live de la Hulu pentru a prinde CBS live. (Doar un memento: descărcarea face parte din CBS Interactive, o divizie a CBS.)
Crearea unei colecții de canale: dacă doriți o colecție de canale conexe care nu fac parte dintr-un pachet de bază, cum ar fi ESPN și canalele sportive regionale sau ABC și Fox și NBC, trebuie să faceți un pic de amestecare și potrivire a pachetelor de abonament, care pot simți un pic ca rezolvarea unei întrebări de raționament GRE.
Partea de Jos LineSling TV pentru Android este greu de învins, aducând cele mai bune din serviciul TV live-over-Internet la telefon. În timp ce punerea împreună colecția de vis de canale poate fi doar la îndemâna, serviciul este accesibil, ușor de utilizat, și vă permite să înregistrați până la 50 de ore de spectacole.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.11.845
Generalități
Lansare 13 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 13 Noiembrie 2018
Versiunea 5.11.845
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 21,940
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalați Sling TV: Obțineți Streaming TV în direct pentru 25 USD/lună pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite