Snapseed pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Snapseed pentru Android pentru a îmbunătăți, transforma și partaja fotografiile cu ușurință.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Februarie 2013
Snapseed este un editor foto puternic care permite utilizatorilor să ajusteze fotografiile cu un arsenal impresionant de instrumente și setări. Cu toate acestea, controalele bazate pe gesturi Snapseed face ca manipularea fotografiilor să fie mult mai precisă și este o aplicație esențială pentru orice fotograf mobil care dorește mai mult din fotografiile lor.
Când editați fotografii pe Snapseed, lucrați și cu fotografia originală în sine, contrar abordării comprimate a Instagram. Asta înseamnă că fotografiile își vor păstra calitatea originală de la fotografiere, oferindu-vă cantitatea maximă de spațiu de manevră, făcând ajustări fără a distruge fotografiile până la punctul de nerecunoaștere totală. O altă caracteristică majoră pe care am apreciat-o a fost capacitatea de a compara rapid un înainte și după setare, datorită unui buton de pe panoul de jos.
Snapseed include, de asemenea, punctele de publicare standard precum Facebook și Google+ sau alte portaluri de partajare. Arată fotografiile unele dragoste in plus si apuca acest lucru de la Magazin Play acum.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.19.0.201907232
– Adăugat suport pentru un mod temă întunecată în Setări
– Remedieri de erori
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 2.19.0.201907232
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 29,953
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

Install Snapseed for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite