StartW8-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați StartW8 Pentru Windows pentru a utiliza meniul Start în Windows 8 sau Windows Server 2012.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 25 Februarie 2015
StartW8 adaugă un meniu Start și mai multe caracteristici de personalizare pentru Windows 8 PC. Pentru a încheia totul, aplicația poate suprima ecranul de pornire nativ și Charms bar în favoarea unei experiențe mai tradiționale.
ProsIntuitive: StartW8 este în orice privință meniul Start ai'am obișnuit de-a lungul anilor, ocupând aceeași poziție și de a răspunde la prese de tasta Windows de pe tastatură. Odată activată, aplicația arată un meniu identic în aspect și funcționalitate cu cel prezent în Windows XP, Windows Vista și Windows 7.
Power user menu: luând cele mai bune din ambele lumi, software-ul nu numai că vă oferă aspectul familiar al meniului Start, dar vă oferă și meniul power user introdus cu Windows 8. La fel ca omologul său nativ, este invocat făcând clic dreapta pe butonul Start.
Extrem de personalizabil: StartW8 vine cu o mare serie de particularizări, care includ capacitatea de a schimba meniul Start tentă de culoare și nivelul de transparență, precum și opțiunea de a alege și de a alege elementele pe care le'd place să apar în partea dreaptă a meniului Start. Toate aceste caracteristici, precum și alte câteva, cum ar fi alegerea unei acțiuni a butonului de alimentare, sunt disponibile în setările aplicației.
ConsCannot afișează locațiile ca meniuri: locații precum Computerul meu, Documentele mele și panoul de Control pot fi afișate doar ca link-uri, ceea ce înseamnă că puteți vizualiza contentul acestora doar făcând clic pe ele.
Linia de fundchiar dacă un ecran de pornire ar putea avea sens pe tablete și alte dispozitive tactile cu ecran mare, nu este la fel de practic pe un computer cu mouse și tastatură. StartW8 rectifică această problemă oferindu-vă un meniu de pornire familiar și personalizabil, în timp ce rămâneți fidel stilului vizual al Windows 8.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.2.111
Elemente noi din meniul din dreapta.
StartW8 Start Menu traducere nouă inclusă (română).
Generalități
Lansare 7 Decembrie 2015
Data Adaugarii 13 Noiembrie 2015
Versiunea 1.2.111
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 8
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 275,172
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează StartW8-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite