sunt aici pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați sunt aici pentru Android unde vă aflați. Sunt aici – unde ești??

Descrierea dezvoltatorului
Prin PTM
Unde ești? Sunt aici – unde ești??
Poate ai avut această conversație cu prietenii tăi. Această aplicație vă ajută să trimiteți cu ușurință informațiile despre locație prietenilor dvs. prin SMS, e-mail sau WhatsApp. Sau poate doriți să vă întâlniți cu prietenii într-o anumită locație. Utilizați această aplicație în modul manual, trageți pin-ul pe hartă în locul în care doriți să vă întâlniți și să partajați locația prietenilor.
Cum să utilizați
Locația dvs. va fi determinată atunci când începeți aplicarea. Locația detectată este afișată cu pin-ul din centrul hărții. Puteți partaja locația apăsând butoanele de e-mail, SMS sau WhatsApp. Aplicația va lansa aplicația selectată (SMS, e-mail sau WhatsApp), puteți selecta contactul și partaja locația dvs. Puteți edita detaliile mesajului înainte de a trimite. Locația este trimisă cu adresa către google maps ca valori de latitudine și longitudine. Persoana dvs. de contact își poate folosi telefonul pentru a deschide google map (de exemplu) în browserul web preferat și pentru a găsi ruta către dvs.
Modul Manual
Aplicația poate fi comutată în modul manual. Puteți trage apoi markerul de locație în orice poziție doriți. Această caracteristică este foarte utilă dacă vă aflați în interiorul clădirii (de exemplu) și aplicația nu vă poate găsi locația sau doriți doar să trimiteți o anumită locație prietenului dvs. ca un loc de întâlnire.
Declarație de confidențialitate
Serviciile de localizare sunt utilizate numai pentru a vă permite să partajați locația dvs. prietenilor selectați.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.1
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 1.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.0 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install I am Here for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite