SwiftKey Keyboard for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați tastatura SwiftKey pentru Android pentru a tasta mai rapid și mai eficient cu un program de tastatură care învață stilul dvs. de scriere.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 7 Februarie 2015
SwiftKey înlocuiește tastatura implicită Android cu o alternativă rapidă și receptivă, care vine cu o caracteristică de autocorrect extrem de eficientă și predicții inteligente de cuvinte următoare, precum și peste 30 de teme diferite (unele plătite) și mai multe opțiuni de dispunere și andocare, în funcție de dimensiunea și preferințele ecranului.
Pro design excelent, performanță excelentă: plăcut vizual și fluent, SwiftKey se instalează rapid și necesită doar o configurare minimă înainte de a pune la îndemână o tastatură rapidă și inteligentă care poate tasta până la trei limbi diferite în același timp. Suportul lingvistic extins, sugestiile prompte și integrarea în cloud pentru sincronizarea stilului dvs. de scriere pe dispozitive fac această aplicație cu adevărat remarcabilă.
Vă ajută să tastați mai repede în timp ce minimizarea erorilor: SwiftKey îmbunătățește semnificativ experiența de tastare Android prin tastatura extrem de receptiv, glisând suport pentru înșirare cuvinte lungi mai repede, și inteligent auto-corect cu rapiditate îmbunătățită și precizie. Și cea mai bună parte este că, cu cât o folosești mai mult, cu atât predicțiile devin mai bune, făcând această aplicație un must-have pentru pasionații de chat; există chiar și predicția emoji, care se potrivește cu cuvintele tale.
Andocarea și modificarea tastaturii: nicio altă aplicație de tastatură terță parte pe care am întâlnit-o până acum nu vă permite să schimbați aspectul tastaturii cu două apăsări, indiferent de tema pe care o utilizați; comutați între opțiunea completă, compactă și cea prietenoasă cu degetul mare, care împarte practic tastatura în două jumătăți legate de bara de spațiu. De asemenea, cu două apăsări puteți redimensiona tastatura (5 dimensiuni din care să alegeți) și să o deblocați pentru a o muta oriunde pe ecran, o caracteristică utilă în special pentru tabletele cu ecran mare.
Contra durează un pic de timp să te obișnuiești: înainte ca SwiftKey să te ajute cu adevărat să tastezi mai repede și cu mai puține erori, trebuie să te obișnuiești să accesezi semnele de punctuație atingând lung butonul de oprire completă sau la aspectul cifrelor noi cu numere și simboluri matematice separate prin săgeți de navigație în două file.
Personalizarea avansată implică partajarea datelor personale: pentru a obține cele mai bune predicții posibile, trebuie să lăsați SwiftKey să învețe stilul dvs. de scriere analizând e-mailurile trimise și postările sociale.
Linia de fund cu caracteristicile sale excelente de autocorrect și de predicție a cuvântului următor, design frumos, personalizabil și performanță stelară, SwiftKey iese în evidență ca fiind, fără îndoială, cea mai bună tastatură terță parte de pe Google Play. Faptul că & apos;s Gratuit face o descărcare aproape irezistibil. Doriți să tastați mai repede și cu mai puține erori? Apoi apuca această aplicație acum.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.1.5.23
* Acum puteți tasta în spaniolă (Mexic)
* Am îmbunătățit calitatea următoarelor limbi: engleză (AU), engleză (CA), engleză (UK), engleză (India), engleză (SUA), Indoneziană, Limburgish, Chineză (RPC), Chineză (HK), Chineză (TW) și persană
* Fixed un bug care a cauzat emoticoane să nu apară în panoul emoji recente
Generalități
Lansare 11 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 11 Noiembrie 2018
Versiunea 7.1.5.23
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 5,560
Descărcări Săptămâna Trecută 6
Software De Raportare

Install SwiftKey Keyboard for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite