TIDAL pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TIDAL pentru Android pentru a vă bucura de muzica dvs. așa cum au intenționat artiștii prin streaming audio și video fără pierderi, fără compromisuri de calitate.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Aprilie 24, 2018
În timp ce un număr tot mai mare de streamere de muzică se stabilesc pe Spotify sau Apple Music, mai rămân câteva mișcări pe tabla de șah, iar Tidal continuă să planifice și să execute dintr-o varietate de unghiuri. Acesta a adus albume exclusive, fluxuri de concerte live, audio fără pierderi și oferte mari de încercare gratuită pentru a atrage cumpărătorii-dar este suficient pentru a opri valul?
Suport pentru playlist-transferuri de la alte servicii: Tidal s-a înscris cu un serviciu numit Soundizz, care pentru $3 pot migra liste de redare între o varietate de servicii de streaming, astfel încât tu nu't au de a reconstrui manual bibliotecă. Cu Spotify și Apple Music luând cota leului din piață,este important ca Tidal să ofere acest lucru pentru a rămâne competitiv.
Apple CarPlay și Android Auto support: în timp ce Google și Apple doresc să-și promoveze propriile servicii de streaming de muzică, lasă loc pentru câteva alternative selectate, iar Tidal este una dintre ele. Totuși, nu vă așteptați ca nivelul HiFi să curgă în mod fiabil în mașina dvs., deoarece acest lucru necesită o conexiune destul de rapidă și consistentă. Cu toate acestea, puteți descărca aproape orice piesă sau album pentru ascultare offline, dacă aveți gigabytes de spațiu necesar pentru o bibliotecă HiFi (sugerăm cel puțin un telefon de 64 GB, de preferință 128 GB).
Clienții Sprint primesc o încercare gratuită de șase luni: transportatorul wireless Sprint a achiziționat o participație de 33% la Tidal în 2017, iar clienții săi pot verifica serviciul de streaming timp de o jumătate de an fără costuri. Și este versiunea “HiFi”a Tidal care altfel ar costa 20 de dolari pe lună. Cu aproximativ 53 de milioane de oameni pe Sprint de la sfârșitul anului 2017, acesta este un cadou destul de generos (care se extinde și la filiala sa Boost Mobile). Pe flipside, această afacere este legată de telefonul Sprint – a câștigat & apos;t de lucru pe alte dispozitive mobile sau cu versiunea browser-ul web al Tidal.
Pentru toți ceilalți, Tidal oferă în continuare încercarea gratuită obișnuită de 30 de zile, care nu este restricționată de dispozitiv.
ConsNo equalizer: pentru un serviciu de streaming care este construit în jurul unei promisiuni de audio de înaltă fidelitate, lipsa ajustării manuale pentru bas, treble și midtones este încurcată. Acestea pot fi sau nu Piese de referință, dar majoritatea oamenilor nu folosesc căști de referință sau iem-uri și foarte puțini oameni au DAC-uri de referință în dispozitivele lor de ascultare, deci Niciun EQ nu înseamnă nicio modalitate de a compensa verigile slabe din lanț. Și cu tendința agravantă departe de mufele pentru căști de pe telefoanele noastre, este cu atât mai important să avem instrumente pentru a face față problemelor notorii de calitate ale unei conexiuni Bluetooth.
Unele telefoane Android au EQ-uri multi-band La nivel de sistem, unele don'T. iOS cu siguranta nu'T.
Sigur, puteți descărca aplicații EQ, dar pe iOS, acestea funcționează numai cu mp3-uri non-DRM sau Apple Music. Pe Android, adăugarea unui EQ terț necesită, de obicei, acces root pentru a înlocui complet configurarea implicită, care este propria cutie de viermi cu care majoritatea oamenilor nu vor dori să se ocupe.
Dacă sunteți un audiofil care se plimbă cu un dispozitiv portabil DAC amp pass-through și aveți o configurație premium acasă, este posibil să puteți renunța la Tidal în rutina dvs. fără prea multă agitație. Dar pentru noi, normalii care ascultăm pe telefoanele și tabletele noastre, EQ cu 6 benzi Spotify va oferi rezultate constant mai bune. Este posibil ca acest serviciu să nu ofere calitatea CD-urilor de arhivă Tidal, dar oricum nu există o diferență perceptuală de aproximativ 320 de kilobiți pe secundă, pe care Spotify o oferă fără taxă suplimentară (sunetul de calitate CD Tidal este de 10 USD suplimentar pe lună).
Linia de fundeste greu să recomande Tidal pentru majoritatea utilizatorilor care vor avea nevoie de un egalizator pentru a face față limitărilor echipamentului lor, dar Tidal este, fără îndoială, cel mai bun loc pentru a obține o selecție bogată de hip-hop și R&B.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.15.2
Îmbunătățiri și remedieri de erori
Generalități
Lansare 7 Aprilie 2017
Data Adăugării 7 Aprilie 2017
Versiunea 1.15.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare compatibile cu 2.3.3 și mai sus.
Popularitate
Total Descărcări 1,056
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install TIDAL pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite