Todoist: listă de activități, sarcini și mementouri pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Todoist: listă de sarcini, Sarcini și mementouri pentru Android pentru a crea și gestiona liste de sarcini pe dispozitivele Android.

Recenzia Editorilor
shelbybrown mai 10, 2018
Todoist, o aplicație de listă de sarcini, vă poate ajuta să urmăriți sarcinile și proiectele și să vă sincronizați progresul pe mai multe platforme, inclusiv Windows, iPhone, Mac și prin browsere de extensii.
ProsTrack sarcini într-un mod care vă ține organizat: pe măsură ce adăugați o sarcină, puteți seta rapid o dată scadentă și/sau un eveniment recurent, atașați o etichetă (cum ar fi personal sau de muncă), includeți-o într-un proiect, Dați-i un nivel de prioritate și chiar atribuiți-o unui coleg. Și puteți vizualiza sarcinile de data scadentă sau eticheta sau proiect. Todoist înțelege niște termeni în limbaj natural, astfel încât să puteți programa o sarcină tastând “luna viitoare”și aplicația să programeze sarcina pentru prima zi a lunii viitoare.
Listele dvs. de activități, disponibile peste tot: pe lângă aplicația Android, Todoist este disponibil pe iPhone; ca aplicație desktop Windows și Mac; prin intermediul site-ului Todoist și prin extensii de browser pentru Chrome, Firefox și alte browsere populare; și pe Apple Watch și Google Wear. Puteți sincroniza sarcinile pe toate platformele.
Integrează cu alte aplicații: de la un plug-in Gmail care vă permite să accesați toate sarcinile din cadrul Serviciului de e-mail Google's la integrarea cu Google Calendar, Puteți gestiona sarcinile și să păstreze totul în sincronizare într-o mână de aplicații și servicii terțe părți și nu trebuie să deschidă Todoist.
Gratuit sau plătit: cu versiunea gratuită a Todoist, puteți adăuga și gestiona sarcini și le puteți atribui un proiect. Cu un cont premium, puteți să adăugați propriile etichete, să primiți mementouri automate și să creați șabloane de proiect personalizate pentru 28,99 USD pe an.
Pentru echipe: puteți asambla o echipă și puteți utiliza instrumentele grupului Todoist pentru a gestiona proiecte, a partaja fișiere, a atribui sarcini și a urmări progresul. Pentru a începe, atribuiți un administrator și adăugați membri ai echipei. Toată lumea din echipă are nevoie de un cont premium de $28.99.
Vedeți: cele mai bune aplicații din lista de activități din 2018 pentru gestionarea sarcinilor pe orice platformă
ConsA puțin înghesuit pe un ecran mic: în timp ce vă puteți gestiona toate sarcinile pe ecranul telefonului dvs., Todoist beneficiază de un pic mai mult ecran imobiliar, cum ar fi versiunea desktop sau chiar prin extensia browserului.
Linia de fundaplicația listă de sarcini Todoist este de până la sarcina de a vă gestiona proiectele și de a vă menține la timp. Disponibil atât pe Mac, Windows, cât și pe telefoanele mobile, Todoist vă permite să verificați sarcinile oriunde v-ați afla.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 15.0.1
Câteva mici actualizări de pictograme pentru aceia dintre voi care acordă atenție fiecărui detaliu.
O colecție de remedieri de erori, actualizări de stabilitate, Actualizări vizuale, și mai mult pentru a menține Todoist rulează fără probleme și caută lustruit.
Generalități
Lansare 28 Octombrie 2019
Data Adăugării 28 Octombrie 2019
Versiunea 15.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Necesită Android
Popularitate
Total Descărcări 1,178
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Todoist: To-Do List, Tasks & Reminders for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite