Tor Browser pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Tor Browser pentru Android pentru a naviga în mod privat și a accesa servicii anonime pe dispozitivul dvs.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Proiectul Tor
Tor Browser pentru Android este singurul browser mobil oficial acceptat de Proiectul Tor, dezvoltatorii celui mai puternic instrument pentru confidențialitate și libertate online.
TRACKERE BLOC
Tor Browser izolează fiecare site web pe care îl vizitați, astfel încât trackerele și anunțurile terților să nu vă poată urmări. Orice cookie-uri se șterg automat când ați terminat navigarea.
APĂRA ÎMPOTRIVA SUPRAVEGHERII
Tor Browser împiedică pe cineva care vă urmărește conexiunea să știe ce site-uri web vizitați. Toți cei care vă monitorizează obiceiurile de navigare pot vedea că utilizați Tor.
REZISTA AMPRENTAREA
Tor își propune să facă toți utilizatorii să arate la fel, ceea ce vă face dificil să fiți amprentați pe baza informațiilor despre browser și dispozitiv.
CRIPTARE CU MAI MULTE STRATURI
Când utilizați Tor Browser pentru Android, traficul dvs. este transmis și criptat de trei ori pe măsură ce trece prin rețeaua Tor. Rețeaua este compusă din mii de servere conduse de voluntari, cunoscute sub numele de relee Tor. Urmăriți această animație pentru a afla mai multe despre cum funcționează:
NAVIGHEAZĂ LIBER
Cu Tor Browser pentru Android, sunteți liber să accesați site-urile pe care furnizorul local de servicii de internet le-a blocat.
ACEASTĂ APLICAȚIE ESTE POSIBILĂ DE CĂTRE DONATORI CA TINE
Tor Browser este un software gratuit și open source dezvoltat proiectul Tor, o organizație non-profit. Puteți ajuta la menținerea Tor puternică, sigură și independentă făcând o donație. Dă astăzi, iar Mozilla se va potrivi cu darul tău: https://donate.torproject.org/donate/donate-sin-gp
Aflați mai multe despre Tor Browser pentru Android:
– Ai nevoie de ajutor? Vizita https://support.torproject.org. manualul vine în curând.
– Aflați mai multe despre ce se întâmplă la Tor: https://blog.torproject.org
– Urmați proiectul Tor pe Twitter: https://twitter.com/torproject
DESPRE PROIECTUL TOR
Proiectul Tor, Inc., este o organizație 501(c)(3) care dezvoltă software gratuit și open source pentru confidențialitate și libertate online, protejând oamenii de urmărire, supraveghere și cenzură. Misiunea proiectelor Tor este de a promova drepturile și libertățile omului prin crearea și implementarea tehnologiilor de anonimat și confidențialitate gratuite și open source, sprijinirea disponibilității și utilizării lor nerestricționate și continuarea înțelegerii lor științifice și populare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 60.7.0
Generalități
Lansare 17 Iunie 2019
Data Adăugării 17 Iunie 2019
Versiunea 60.7.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.1 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 1,413
Descărcări Săptămâna Trecută 27
Software De Raportare

instalează Tor Browser pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite