TurboTax Tax Return App-rambursare maximă garantată pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TurboTax Tax Return App-Max restituire garantat pentru Android pentru a fixa o fotografie de W-2, răspunde la întrebări simple, și apoi e-fișier în siguranță.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Intuit
Snap. Apăsați. S-a făcut. Ia impozitele făcut dreapta oricând, oriunde.
CUM FUNCȚIONEAZĂ:
Faceți o fotografie cu W-2, răspundeți la întrebări simple despre viața dvs. și trimiteți fișiere electronice în siguranță de pe dispozitivul mobil sau de pe computer.
Cel mai convenabil mod de a-ți face impozitele corect.
Comutați fără probleme și în siguranță între telefon, tabletă și computer. Nu aveți nevoie de cunoștințe fiscale. TurboTax vă pune întrebări simple și vă antrenează la fiecare pas. Verificăm automat de două ori pe măsură ce mergeți, astfel încât să puteți avea încredere că taxele dvs. sunt făcute corect.
CARACTERISTICI CHEIE:
– Nou: TurboTax Live rapid vă conectează la un CPA sau EA pe ecran pentru consiliere fiscală în direct, la fel de des ca tine'd place. Obțineți răspunsuri de la un expert fiscal la cerere, pe măsură ce faceți impozitele și o revizuire unu-la-unu înainte de a depune.
– Nou: descoperiți deduceri specifice industriei pentru a obține fiecare deducere pe care o meritați cu TurboTax independent.
– Nou: navigare reproiectată cu acces rapid la noua aplicație de sănătate financiară Turbo și alte aplicații precum Mint și TaxCaster.
– Ajutor video Live pe ecran cu SmartLook. Conectați-vă cu un specialist TurboTax live și urmăriți-vă cum vă ghidează desenând pe ecran pentru a vă obține răspunsurile pe care trebuie să le depuneți cu încredere. Se aplică taxe.
-Îndrumare pas cu pas-răspundeți la întrebări simple și vom verifica dublu în timp ce mergeți pentru a vă asigura că nu există greșeli
-W-2 import-doar fixați o fotografie de W-2 Dvs., verifica datele, iar noi & apos;ll pune automat informațiile dvs. în toate formularele fiscale dreapta
– Atingeți ID-ul și pin-ul. Obțineți acces securizat pe orice dispozitiv – comutați fără probleme între telefon, tabletă și computer și reluați chiar de unde ați rămas
– Înțelegeți “de ce”din spatele rambursării impozitelor, într-un robinet cu ExplainWhy.
– Acoperire pentru orice situație fiscală cu gama noastră completă de produse: Free Edition, Deluxe, Premier, Self-Employed, TurboTax Live
– Căutări 350 + deduceri fiscale și credite pentru a maximiza rambursarea taxelor (Disponibil în Deluxe, Premier, Self-Employed, și TurboTax Live)
– Cea mai rapidă rambursare a impozitelor posibilă cu fișierul electronic și depozitul direct
– Începeți gratuit-plătiți numai atunci când depuneți declarația fiscală* sau plătiți pentru TurboTax folosind rambursarea impozitului federal (numai oferta online, se aplică taxe)
* Tarifarea TurboTax se bazează pe situația dvs. fiscală și variază în funcție de produs. Prețurile reale sunt determinate în momentul tipăririi sau fișierului electronic și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Este necesar acces la Internet; pentru descărcarea și utilizarea funcțiilor și contentului aplicațiilor mobile se aplică tarife standard pentru mesaje și date.
* Acces SmartLook la un specialist TurboTax este inclus cu TurboTax Deluxe, Premier, Self-Employed, și TurboTax Live; nu sunt incluse în ediție gratuită (dar disponibil ca un upgrade). Specialiștii TurboTax oferă asistență și asistență generală pentru clienți folosind produsul TurboTax. Pe ecran, ajutorul unui specialist TurboTax este disponibil prin Smartlook pe un PC, laptop sau aplicația mobilă TurboTax. Serviciile, aria de expertiză, nivelurile de experiență, timpii de așteptare, orele de funcționare și disponibilitatea variază și sunt supuse restricțiilor și modificărilor fără notificare prealabilă.
* TurboTax Live este disponibil pe TurboTax mobile app, mobile-web, și PC sau laptop. Pe ecran Expert Review de către un CPA sau EA este disponibil pe PC sau laptop; nu este disponibil în aplicația mobilă TurboTax sau atunci când se utilizează un browser web de pe telefonul mobil. Consimțământul pentru predarea expertului a declarației dvs. de impozit pe venit către un CPA sau EA este disponibil pe PC sau laptop și atunci când utilizați un browser web pe telefonul dvs. mobil; nu este disponibil în aplicația mobilă TurboTax.
Pentru a afla cum Intuit vă protejează confidențialitatea, vizitați: https://security.intuit.com/privacy
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.14.0
Tastarea pe o tastatură mică nu este distractivă. Acum Puteți scana pur și simplu codul de bare de pe permisul de conducere/ID-ul de Stat pentru a obține informațiile introduse instantaneu în TurboTax.
Ce altceva este nou în acest an:
– TurboTax Live! Conectați – vă la experți fiscali live (CPA sau EA) pentru a pune întrebări și a le face să vă revizuiască munca cot la cot în direct pe dispozitiv. Ei vor revizui munca dvs. și vor face orice modificări necesare cu o garanție de precizie de 100%.
Vă mulțumim pentru utilizarea aplicației! Orice feedback-ul? E-mail – ne la [email protected]
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 4.14.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 664
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați TurboTax Tax Return App-rambursare maximă garantată pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite