Twitter pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Twitter pentru Android pentru a vă conecta cu oamenii, pentru a vă exprima și pentru a descoperi mai multe despre toate lucrurile pe care le iubiți.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Aprilie 21, 2017
Aplicația oficială Twitter pentru Android este, în multe privințe, un instrument mult mai practic decât fratele său bazat pe browser, împachetând o mulțime de funcții într-o aplicație deosebit de utilizabilă.
Pro caracteristici familiare pentru desktop, plus mai mult: din aplicație, puteți posta tweet-uri (atingând pictograma Tweet compose); salvați un tweet ca schiță; includeți o fotografie, GIF și un videoclip cu un tweet; și adăugați o adresă URL. De asemenea, puteți răspunde la tweet-uri, menționați un alt utilizator cu [email protected], tweet locația dvs.-și dacă ceva nu merge bine, ștergeți un tweet. Urmați pe cineva atingând butonul Urmărire. Bonus: vă puteți conecta, de asemenea, prin utilizarea Twitter's QR code reader pentru a scana un prieten's QR code. De asemenea, vă puteți conecta la mai multe conturi în același timp, spre deosebire de versiunea Web, unde vă puteți conecta la un singur cont la un moment dat.
Proiectat pentru mobil: Glisați spre stânga și spre dreapta pentru a vă deplasa prin fluxul Twitter, momente, notificări și mesaje. Trageți în jos un flux pentru a actualiza pentru cel mai recent content.
Go live: Când atingeți butonul compose, aveți opțiunea de a partaja un flux video live de pe telefon prin Periscope. Atingeți butonul Live, creați o descriere pentru videoclipul dvs. live și atingeți Go Live cu o difuzare publică sau privată.
Editare foto: în cadrul aplicației, puteți captura o imagine, apoi aplicați filtre, Adăugați autocolante și decupați și rotiți o fotografie.
Căutare: rezultatele căutării includ tweet-uri, fotografii și conturi legate de căutarea dvs. Puteți restrânge rezultatele căutării la persoanele pe care le urmați și locațiile din apropierea dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele după cele mai noi, persoane, fotografii, videoclipuri, știri sau fluxuri video Periscope.
Controlul notificărilor: aplicația poate trimite un flux constant de notificări pentru mențiuni, răspunsuri, retweet-uri și multe altele. Din fericire, puteți ajusta evenimentele despre care Twitter vă anunță în zona de notificări a setărilor.
Mod de noapte: Comutați între temele luminoase și întunecate activând modul de noapte în filele de setare. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că puteți adormi ușor după aceea.
Editați-vă profilul: atingeți pictograma profilului dvs. din colțul din stânga sus al aplicației pentru a ajunge la setările profilului dvs. (puteți, de asemenea, să glisați spre stânga!). La fel cum puteți printr-un browser, puteți edita biografia și locația și puteți schimba fotografiile și imaginile de fundal. De asemenea, puteți vizualiza tweet-urile, postările pe care le-ați plăcut și mass-media pe care le-ați încărcat.
Contra nu are instrumente de ultimă generație: în timp ce aplicația Android este împachetată cu funcții, aceasta rămâne în urma instrumentelor găsite în versiunea browserului sau în aplicațiile terțe, cum ar fi posibilitatea de a programa tweet-uri sau de a vizualiza cu ușurință mai multe conturi una lângă alta.
Linia de fund aplicația oficială Twitter Android profită de ecranul tactil al telefonului dvs. pentru a pune o mare parte din capabilitățile instrumentului social doar printr-o atingere sau glisare. Dacă nu aveți nevoie de funcții de nivel profesional Twitter, aplicația Twitter ar satisface cu ușurință nevoile dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.68.1-eliberare.7
În această ultimă versiune, ne-am concentrat pe remedierea și perfecționarea erorilor pentru a vă îmbunătăți experiența generală pe Twitter.
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiunea 7.68.1-eliberare.7
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 68,761
Descărcări Săptămâna Trecută 13
Software De Raportare

instalează Twitter pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite