uTorrent-Torrent Downloader pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați uTorrent-Torrent Downloader pentru Android pentru a fi în centrul tehnologiei de partajare a fișierelor peer-to-peer centrate pe utilizator în afara limitelor de viteză sau dimensiune de descărcare. uTorrent-Torrent Downloader a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre uTorrent-Torrent Downloader
Fiți în centrul tehnologiei de partajare a fișierelor peer-to-peer centrate pe utilizator, în afara limitelor de viteză sau dimensiune de descărcare
Ultima actualizare pe 07/08/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
De asemenea, disponibil pe Mac și Windows
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 15, 2014
uTorrent este un program de descărcare care vă oferă acces rapid la o varietate de content fără limitări de viteză sau dimensiune. Deși fișierele se descarcă rapid și sunt ușor de gestionat cu acest program, interfața confuză și lipsa de instrumente ar putea complica experiența dvs. dacă sunteți nou în utilizarea acestui tip de program.
Descărcare ProsDetailed: ne-a plăcut să folosim uTorrent, deoarece vă oferă control deplin asupra descărcărilor, cum ar fi întrebarea unde doriți să salvați fișierele. Glisoarele limită de încărcare/descărcare sunt excelente pentru cei care doresc să economisească energie sau lățime de bandă, iar instrumentul de abonament vă permite, de asemenea, să descărcați automat content nou din fluxurile RSS.
Serviciu rapid: deoarece uTorrent nu limitează viteza dispozitivului dvs., am constatat că fișierele se descarcă la rate egale sau mai rapide decât majoritatea celorlalte aplicații de descărcare. Funcția de descărcare de fundal funcționează bine, fără a încetini dispozitivul.
ConsSmall toolkit: în comparație cu versiunea desktop, uTorrent este destul de subțire atunci când vine vorba de funcții. Instrumentul de căutare valorifică doar Google, astfel încât persoanele noi care descarcă torrente nu vor ști ce site-uri sunt de încredere. De asemenea, această aplicație are o opțiune de pornire automată, dar nu oferă o opțiune de închidere automată după finalizarea fișierelor.
Design confuz, substandard: aspectul, care a fost actualizat recent, poate fi util pentru persoanele cu experiență, dar am avut unele dificultăți în deschiderea fișierelor descărcate. În plus, notificarea barei de instrumente pentru fișierele descărcate nu a putut fi eliminată, chiar și după ce am șters contentul relevant.
Descărcările rapide și fiabile sunt cele mai importante aspecte ale torrentingului, iar uTorrent excelează cu siguranță la atingerea acestor două caracteristici. Îmbunătățirea interfeței cu utilizatorul ar crește gradul de utilizare uTorrent. Iubitorii de muzică, drogații de film și oricine altcineva care caută content proaspăt se vor bucura de uTorrent, în ciuda defectelor sale.

Install uTorrent-Torrent Downloader pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite