Vault-Ascunde SMS – uri,poze și videoclipuri,blocare aplicații, backup gratuit pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Vault-Ascundeți SMS-urile,pozele și videoclipurile, Blocarea aplicațiilor, backup gratuit pentru Android pentru a ascunde imagini, videoclipuri, SMS-uri, jurnale de apeluri; Blocați aplicațiile; marcaj privat și browser.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 15, 2014
Vault-Hide SMS, Pics & Video este un instrument de securitate uimitor care vă oferă posibilitatea de a ascunde o gamă largă de content în siguranță pe dispozitiv. Designul ușor de înțeles și caracteristicile minunate fac din Vault-Hide SMS unul dintre cele mai bune programe pentru securizarea contentului.
Instrumente ProsGreat: am fost foarte surprinși de abilitățile acestei aplicații. Ca și programe similare, Vault-Hide SMS, Pics & Videos convertește cu succes video și imagini în fișiere sigure și le blochează cu parola personalizată; cu toate acestea, spre deosebire de unii dintre concurenții săi, acest program poate ascunde, de asemenea, mesaje Facebook, contacte și multe altele.
Execuție perfectă: contentul nostru securizat, cum ar fi aplicațiile blocate și mesajele text, nu a putut fi vizualizat pe dispozitivul nostru fără a introduce codul de acces și chiar și atunci când este conectat la computerul nostru, dispozitivul nostru nu a afișat altceva decât text atunci când am încercat să accesăm fișierele blocate.
Design frumos: Vault-Hide SMS găzduiește un design atractiv care ușurează utilizarea acestui program din cauza pictogramelor mari care denotă clar diferitele sale subsecțiuni. Am observat că galeriile foto și video incluse sunt bine organizate și afișează media în formatul lor original.
Conținut ConsLost: câteva dintre fișierele pe care le-am securizat cu SMS-uri Vault-Hide nu au putut fi recuperate în timpul testelor noastre, ceea ce se poate datora erorii utilizatorului. Un alt risc legat de utilizarea acestui program este uitarea codului dvs. de acces, deoarece acest lucru vă poate împiedica permanent să accesați content blocat, deoarece codul dvs. de acces nu poate fi recuperat.
Linia de fundar trebui să te simți încrezător folosind Vault-Ascunde SMS-uri, poze și videoclipuri din cauza abilităților sale de măturat și a puterii excelente de procesare. Vă sugerăm ca acest program să facă o copie de siguranță a parolelor utilizatorului, într – un mod similar cu Hide Pictures/App Lock-Vault, pentru a preveni pierderea de content. Oricine are content privat pe dispozitivul lor va beneficia de utilizarea Vault-Ascunde SMS-uri, poze și videoclipuri.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.8.02.22
Remedieri generale și îmbunătățiri de stabilitate.
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiunea 6.8.02.22
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 37,939
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install Vault – Ascunde SMS-uri,Poze & Video,App Lock, backup gratuit pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite