Viber Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Viber Messenger pentru Android pentru viber este aplicația gratuită, simplă, rapidă și cea mai sigură de mesagerie și apelare.

Recenzia Editorilor
shelbybrown ianuarie 19, 2017
Viber oferă celor 800 de milioane de utilizatori din întreaga lume un set solid de instrumente de mesagerie pentru a rămâne în contact, dar unele dintre caracteristicile sale au o calitate me-too.
Facebook Facebook, sau nu: în timpul configurării, vi se oferă opțiunea de a utiliza detaliile Facebook pentru a vă conecta la prieteni. Viber se conectează automat la contactele telefonului dvs. și puteți adăuga contacte prin intermediul unui număr de telefon sau scanând un cod QR pe care Viber îl generează.
Apeluri gratuite: apelurile vocale și video sunt gratuite între utilizatorii Viber. De asemenea, puteți achiziționa credite care vă permit să efectuați apeluri din aplicația Viber către telefoane mobile și Telefoane fixe.
Mesaje securizate: Viber criptează conversațiile individuale și de grup end-to-end în care toți participanții folosesc cea mai recentă versiune Viber. Verificați informațiile de Chat dintr-un mesaj pentru a vedea dacă mesajele trimise de participanți sunt criptate.
Chat stickers: Viber vine cu o colecție de bază de autocolante și emoji. Vă puteți extinde portofoliul de autocolante prin Piața autocolantelor în aplicație, unde puteți găsi colecții suplimentare de autocolante gratuite și plătite.
Joacă jocuri: puteți găsi, de asemenea, jocuri în aplicație pentru a juca acest puzzle de strategie, inclusiv Mobile Strike.
Fotografii: Partajați fotografii și videoclipuri stocate pe telefon sau utilizați Viber pentru a captura imagini și mesaje video scurte.
Canale publice: Viber oferă o colecție de Conturi publice care variază de la BBC newsfeed la Justin Bieber fan palavrageala.
Contra instrumente de imagine limitate: în timp ce puteți partaja fotografii și videoclipuri, Viber nu are instrumente bogate de personalizare a imaginilor, cum ar fi filtrele și suprapunerile utilizate în Snapchat, care pot face partajarea imaginilor distractivă.
Linia de fund Viber lovește principalele puncte pe care le căutați într-o aplicație de mesagerie, de la apeluri video gratuite la mesaje text criptate. Puține dintre caracteristicile sale, însă, ies în evidență într-un domeniu în care aplicații precum Facebook Messenger, Snapchat și Signal oferă funcții similare și adesea mai convingătoare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 9.7.5.1
Îmbunătățiri de performanță și remedieri de erori pentru a vă oferi cea mai bună experiență Viber
Generalități
Lansare 9 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 9 Noiembrie 2018
Versiunea 9.7.5.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 388,285
Descărcări Săptămâna Trecută 18
Software De Raportare

instalați Viber Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite