Videoshop-Editor Video pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Videoshop-Editor Video pentru iOS pentru a vă personaliza videoclipurile cu instrumente, filtre și efecte de editare rapide.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 17, 2014
VideoShop vă permite să aplicați o mare varietate de efecte, filtre și tranziții la videoclipurile dvs., indiferent dacă au fost filmate din aplicație sau nu. După ce videoclipul dvs. este complet, îl puteți salva pe rola camerei, îl puteți trimite prin e-mail sau îl puteți posta cu ușurință pe toate site-urile majore de social media.
ProsEasy de învățat: VideoShop reușește să rezolve una dintre problemele majore cu editarea video pe iPhone, și anume că este adesea dificil să vezi cadre în detaliile de care ai nevoie pentru a le edita eficient. Deoarece această aplicație accesibilă vine cu pictograme care vă permit să decupați, să adăugați sunete sau să aplicați filtre ușor de derulat, este doar o chestiune de minute din momentul lansării înainte de a putea edita eficient un videoclip cu ea.
Filtre și teme excelente: odată ce ați adăugat sunete sau tranziții la videoclipul dvs., aplicația le compilează într-un singur clip. Puteți aplica apoi un filtru sau o temă în clip și există o mulțime de opțiuni încorporate excelente pentru a oferi videoclipului aspectul dorit.
Speedy: indiferent dacă aplicați o tranziție sau un efect sau redați un videoclip finalizat, aplicația funcționează foarte rapid. Petreci puțin sau deloc timp așteptând ca aplicația să-și facă treaba, ceea ce este destul de impresionant pentru un editor video mobil.
Tranziții ConsUnappealing: tranzițiile pe care le puteți plasa între cadre nu sunt la fel de variate sau profesionale ca cele pe care le vedeți în alte aplicații de editare video.
Bottom LineVideoShop iese în evidență ca o piesă extrem de distractiv și ușor de utilizat de software de editare video. Din cauza limitărilor privind tranzițiile, totuși, este mai potrivit pentru a crea videoclipuri foarte scurte pentru Vine sau YouTube decât pentru editare video generală. Chiar și așa veți găsi o mulțime de putere de editare în ea. O persoană creativă ar putea petrece ore îmbunătățirea și editarea video cu această aplicație capabil.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.0.1
Upgrade-uri majore: 1) impuneți instrumentul-Adăugați video/Fotografie peste proiectul dvs. video actual. 2) instrument de fundal – Introduceți fundaluri animate sau solide în videoclipurile dvs. Deblocați în Setări. 3) KEN BURNS tool – adăugați panoramare animată și zoom la videoclipurile dvs. Deblocați în Setări. 4) 8 filtre noi: TOON, PASTY, BRILL, DREAM, HOLLYWOOD, SUMMER, Blue LEAK, Yellow LEAK5) acum disponibil în spaniolă, germană, franceză, rusă, japoneză, chineză și coreeană. Upgrade-uri minore: 1) Fix butonul”Split “2) Fix”Ghost “mode3) Fix un număr de estetica 4) Bug fixat și îmbunătățiri de performanță.
Generalități
Lansare 16 Februarie 2017
Data Adaugarii 16 Februarie 2017
Versiunea 6.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare necesită iOS 8.0 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch.
Popularitate
Total Descărcări 15,360
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalare Videoshop-Video Editor pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite