VLC pentru Android pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați VLC pentru Android pentru Android pentru a reda orice fișiere video și audio, precum și fluxuri de rețea, acțiuni de rețea și unități și ISO-uri DVD.

Recenzia Editorilor
shelbybrown decembrie 8, 2017
VLC pentru Android este un player video obligatoriu pentru a viziona aproape orice fișier video sau audio pe care îl aveți pe telefon. Se ocupă de o gamă largă de fișiere multimedia, este puternic, dar ușor de utilizat, și poate, cel mai bun din toate, este o descărcare gratuită.
ProsHandles o gamă largă de formate: playerul VLC pentru Android poate reda majoritatea formatelor video și audio-inclusiv MP4, AVI, Ogg, FLAC și AAC-și este aplicația la care puteți apela dacă nu puteți deschide un fișier multimedia cu playerul dvs. curent. Pentru a optimiza redarea, aplicația include un egalizator încorporat pe care îl puteți controla prin glisarea glisoarelor.
Interfață la îndemână: fereastra De redare VLC face o treabă bună de a afișa titlul videoclipului, timpul total și rămas, piesele de subtitrare și multe altele. Glisând pe diferite părți ale ecranului, puteți regla luminozitatea, volumul și redarea, precum și naviga prin fișierele.
Vizualizarea sau răsfoirea fișierelor de pe dispozitivul dvs.: în vizualizarea browserului aplicației, puteți vedea toate videoclipurile de pe dispozitiv, individual și grupate după nume. Dacă mai degrabă căutați un fișier multimedia, puteți utiliza exploratorul de fișiere încorporat VLC pentru a naviga prin folderele de pe dispozitiv.
Gratuit și open source: VLC este disponibil ca descărcare gratuită pe dispozitive Android și iPhone, Mac și Windows și Linux. Software-ul este open source, ceea ce explică în parte de ce alte playere video din Magazinul Google Play seamănă foarte mult cu VLC.
Vezi: cele mai bune aplicații Mobile pentru vizionarea videoclipurilor
ConsChromecast nu este acceptat: VideoLAN Project, dezvoltatorul VLC, a declarat că lucrează la capacitatea de a transmite prin Chromecast. Cu toate acestea, compania promite sprijin de cel puțin trei ani.
Jos LineThe VLC player pentru Android ocupă o mare varietate de formate multimedia, face o treabă excelentă de a vă ajuta să navigați prin foldere, vă permite să controlați redarea cu gesturi, și oferă o surprinzător de bogată colecție de instrumente pentru stabilirea calității de redare audio și video. S-ar putea să găsiți un player multimedia gratuit mai bun decât VLC, dar nu suntem siguri că ar merita efortul.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 3.0.13
Aplicare:
* Fix subtitrari nu reîncărcat atunci când multitasking
* Fix acțiuni înainte/înapoi cu Asistent
* Îmbunătățirea descrierilor de accesibilitate a playerului video
* Îmbunătățiri de stabilitate
* Diverse. remedieri
TV:
* Video player: Îmbunătățirea utilizării seekbar cu telecomanda
* Fix accidente în ecranul principal
* Restaurați recomandările privind Oreo
VLC:
* Actualizați nucleul VLC
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiunea 3.0.13
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 139,739
Descărcări Săptămâna Trecută 36
Software De Raportare

instalează VLC pentru Android pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite