Vpn One Click – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Vpn One Click Pentru Windows pentru a vă proteja confidențialitatea online și pentru a debloca toate serviciile blocate. Vpn One Click a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Vpn One Click
Protejați-vă confidențialitatea online și deblocați toate serviciile blocate
Ultima actualizare la 19.08.19
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS, Mac și Android
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 6 Octombrie 2014
Vpn One Click este o aplicație simplă care vă permite să utilizați servere din alte țări pentru a vă masca locația și a accesa site-uri restricționate. Când vă conectați prin această aplicație, adresa IP disponibilă pentru alții va fi diferită de cea reală, iar țara dvs. de origine poate părea diferită.
Opțiuni ProsConnection: când deschideți prima dată această aplicație, veți vedea fereastra principală a interfeței, cu opțiuni pentru conectarea țărilor pe o parte și starea conexiunii dvs. pe cealaltă parte. Puteți alege să vă conectați printr-o anumită țară sau puteți selecta steagul mondial pentru a permite programului să aleagă o locație aleatorie pentru dvs. De asemenea, puteți schimba conexiunea în orice moment făcând clic pe un alt steag.
Fără limite: conexiunile prin această aplicație sunt rapide și nu există limite privind cantitatea de navigare pe care o puteți face sau cât timp puteți petrece online. Și pe lângă mascarea adresei IP, această aplicație criptează și conexiunea dvs., astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la securitatea informațiilor pe care le puteți trimite sau primi.
ConsNo ajutor: nu există nici o caracteristică de ajutor asociat cu această aplicație. Nu există prea multe opțiuni, deci probabil că aceasta nu va fi o problemă pentru majoritatea utilizatorilor. Dar oricine dorește mai multe informații despre diverse caracteristici ale programului nu are noroc.
Bottom LineVpn one Click funcționează bine pentru a masca IP-ul real și securiza datele pe care le're trimiterea și primirea. Interfața sa este simplă și ușor de utilizat, iar browserele funcționează rapid atunci când sunt conectate.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a VPN One Click 2.4.

instalați Vpn One Click-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite