WebCopier-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WebCopier Pentru Windows pentru a obține o copie a site-urilor dvs. preferate și a le naviga offline în orice moment. WebCopier a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale WebCopier
Obțineți o copie a site – urilor dvs. preferate și răsfoiți-le offline în orice moment
Ultima actualizare pe 05/20/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
De asemenea, disponibil pe Linux, Mac
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor.
Descrierea dezvoltatorului
De MaximumSoft
V-ați dorit vreodată să aveți o copie a site-urilor dvs. preferate sau să navigați pe site-uri chiar și atunci când computerul dvs. nu este conectat la Internet? Dacă răspunsul este da, încercați WebCopier – programul care descarcă site-uri web pe computer și vă permite să le vizualizați și să le imprimați în orice moment. WebCopier poate copia sau imprima site-uri întregi sau secțiuni. Paginile salvate pot fi copiate pe discuri și CD-uri, astfel încât să puteți lua web-instantaneu cu tine.
Companiile pot folosi WebCopier pentru a transfera contentul intranet companiei la desktop-uri de personal și notebook-uri, a crea o copie a companiilor' cataloage online și broșuri pentru vânzări personale, backup site-uri web corporative, imprima fișiere descărcate.
Persoanele fizice pot folosi WebCopier pentru a salva copii complete ale site-urilor lor preferate, reviste sau cotații bursiere. Elevii pot descărca cantități enorme de informații de pe Internet pentru studii ulterioare. Profesorii pot descărca site-uri întregi, astfel încât elevii lor să le poată vedea mai târziu offline. Dezvoltatorii pot utiliza acest instrument pentru a analiza structura site-uri web, găsi link-uri moarte pe un site web.

Install WebCopier-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite