Wemo pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Wemo pentru Android pentru a controla comutatorul WeMo, comutatorul de lumină WeMo și mișcarea WeMo de oriunde.

Descrierea dezvoltatorului
De Belkin
Cu aplicația Wemo, puteți controla toate Wemo de oriunde din lume pe dispozitivele Android.
Wemo este calea simplă către o casă mai inteligentă. Descărcați aplicația Wemo și controlați luminile, aparatele sau o cameră întreagă de pe canapea, cafenea sau Caraibe.
BUNĂ ZIUA CONTROL HANDS-FREE
Asociați-vă Wemo Mini, Light Switch, Insight sau Switch cu Amazon Echo sau Google Home și puteți controla luminile, aparatele sau o cameră întreagă fără a fi nevoie să ridicați un deget.
NICIODATĂ NU VIN ACASĂ LA O CASĂ ÎNTUNECATĂ
Puteți să vă programați luminile să fie aprinse în anumite ore sau pur și simplu să sincronizați automat luminile și dispozitivele cu soarele.
Arata ca tine & apos;RE acasă chiar și atunci când & apos; RE nu
Activați funcția”Away Mode “și luminile dvs. se vor aprinde și se vor stinge la întâmplare, făcând să pară că sunteți acasă chiar și atunci când nu sunteți.
WEMO LUCREAZĂ CU NEST
Când este asociat cu termostatul Nest, modurile Nest “home”și “away”se pot sincroniza cu dispozitivele Wemo pentru control automat. Nest poate spune Wemo când & apos;re acasă sau departe, astfel încât ventilatorul poate opri pentru a economisi energie atunci când casa este goală. Sau luminile se pot aprinde automat atunci când intri pe ușă.
INTEGRAȚI WEMO CU IFTTT
“Dacă acest lucru, atunci că”este un serviciu gratuit bazat pe web, care deschide o gamă uimitoare de posibilități pentru dispozitivele Wemo. Vizita IFTTT.com pentru a găsi “rețete”pentru a face luminile WeMo Mini să se aprindă și să se stingă pe baza evenimentelor din lumea reală, Trimiteți notificări push despre activitatea dispozitivului și multe altele.
Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu aplicația Wemo.
Pentru a vedea ce altceva poate face Wemo, vizitați www.wemo.com
Pentru cel mai recent dispozitiv Wemo GPLv2 cod Open Source vă rugăm să vizitați: http://www.belkin.com/us/support-article?articleNum=51238
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.21
Cu această actualizare a aplicației am adăugat instrucțiuni pentru conectarea Wemo la Asistentul Google. Am rezolvat, de asemenea, câteva bug-uri critice, inclusiv:
* Cereri de permisiune de locație inutile pentru Android Oreo
* Mai multe probleme de reguli
* App crashing la schimbarea imaginii dispozitivului
* Link-uri actualizate la paginile de suport dispozitiv
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 1.21
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 3,709
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install Wemo for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite