WhatsApp Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WhatsApp Messenger pentru Android pentru a scrie și a trimite mesaje prietenilor și contactelor de pe dispozitivul dvs. WhatsApp Messenger a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre WhatsApp Messenger
Scrie și trimite mesaje prietenilor și contactelor de pe dispozitivul Android
Ultima actualizare pe 09/21/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și WindowsRecenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Martie 2014
WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie mobilă multiplă platformă care vă permite să trimiteți și să primiți mesaje fără a fi nevoie să plătiți pentru SMS. Această aplicație face chat și video, imagine, și note vocale de partajare pe drum rapid, fără efort, și distractiv.
Pro funcționalitate minunat: WhatsApp Messenger pentru Android vă permite să partajați mesaje text cu oricine de pe glob, atâta timp cât acestea utilizează aplicația, fără a fi nevoie de nume de utilizator, parole, sau log-in-uri-numărul de telefon acționează ca ID-ul.
Interfață de invitație: destul de netedă și accesibilă, interfața aplicației și caracteristicile pe care le pune la dispoziție, cum ar fi emoticoanele și butoanele simple de partajare multimedia fac din această aplicație o bucurie de utilizat.
Importarea contact ușor: odată ce ați configurat aplicația, scanează automat agenda dvs. de adrese pentru alți utilizatori care au aplicația pe dispozitivul lor. Nu este nevoie să adăugați contacte, manual.
Contra potențiale probleme de confidențialitate: în timp ce aplicația vă face ușor să vă conectați cu alții, considerăm că nu vă oferă suficient control asupra celor care vă văd mesajele. Mai mult, în testele noastre, opțiunea nimeni pentru ultima caracteristică văzută, care ar trebui să împiedice pe alții să vadă activitatea noastră, nu a funcționat.
Linia de fund WhatsApp Messenger pentru Android iese în evidență ca o aplicație de mesagerie remarcabilă, probabil cea mai bună din jur. Puteți să-l utilizați ca înlocuitor pentru funcția SMS a smartphone-ului dvs., discutând cu prietenii și familia fără nicio limită. În ceea ce privește costul, această aplicație este gratuită în primul an și apoi vă taxează doar 1 USD pe an, un preț de abonament fantastic, având în vedere că aplicația este fără anunțuri.
Editors & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a WhatsApp Messenger pentru Android 2.9.1547

instalați WhatsApp Messenger pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite