Wild Animal Attack Survival: Sniper Shooter pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați supraviețuirea atacului Animalelor Sălbatice: Sniper Shooter pentru Android dacă sunteți iubitor de jocuri cu împușcături de animale sălbatice, atunci acest atac de supraviețuire a Animalelor Sălbatice: jocul Sniper Shooter este doar pentru dvs.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Curse Grele
Dacă sunteți iubitor de animale sălbatice jocuri cu impuscaturi, atunci acest animal sălbatic atac de supraviețuire: lunetist Shooter joc este doar pentru tine. În acest joc de supraviețuire a lunetistului, animalele sălbatice periculoase atacă întregul oraș, popoarele nevinovate se tem foarte mult de atacul animalelor sălbatice și sunteți doar unul ca erou de lunetist pentru a salva popoarele de atacul animalelor sălbatice periculoase.
În acest joc de misiune shooter lunetist, animalele cele mai puternice și periculoase ataca orașul și distruge pacea orașului, va trebui să elimine toate animalele și de a restabili pacea orașului. Ridicați pușca de lunetist și găsiți locația potrivită a lunetistului. Prin radar pentru a găsi animalele periculoase în oraș, cu scopul, fotografiere, cu cea mai mare viteză pentru a elimina toate animalele sălbatice, pentru a asigura propria lor siguranță, pentru a finaliza misiunea.
Lunetist Shooter animale sălbatice vânător joc conține 30 de niveluri, foarte nivel este mai interesat și provocator de la nivelurile anterioare, numărul de animale foarte de la nivel la nivel, să fie atent în timpul jocului și să completeze nivelurile în timp, în timp limitat va trebuie să arate abilitățile dumneavoastră de fotografiere lunetist și să devină cel mai bun shooter lunetist
În Animal Sălbatic Atac de Supraviețuire: Sniper Shooter este unul perfect lunetist joc shooter, în timpul animal hunter joc și pentru a obține recompense în formă de bani și de aur, de aur și de bani este important și util pentru a face upgrade de arme de înaltă calitate.
În Wild Animal Attack Survival: Sniper Shooter joc, uneori sa foarte dificil de a elimina animalele sălbatice, deoarece pot fi animale se mută în formă de valuri și rapid, aveți o perioadă limitată de timp pentru a șterge toate animalele sălbatice periculoase.
Joc.
— Faceți clic pe butonul Zoom din partea dreaptă a ecranului.
— După ce ați activat zoom.
—Puteți face clic pe butonul de foc la foc, de asemenea, puteți opțiunea de zoom îmbunătățită în această etapă.
— Atingeți butonul bullet pentru a elimina animalele sălbatice.
—Deoarece acest joc de fotografiere are niveluri diferite, îndepliniți misiunea stabilită pentru un anumit nivel pentru a debloca cu succes următorul nivel de supraviețuire a atacului animalelor sălbatice: joc de lunetist Shooter.
Caracteristici:
— Shooter realist pentru prima persoană.
— Mai multe arme de asalt optimizate și lunetiști.
— Controale netede, interfață UI și muzică de fundal uimitoare.
— Misiuni provocatoare.
— Sniper scope view.
— Arme de înaltă calitate.
—Cel mai bun joc de acțiune
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 0.0.2
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 0.0.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.4 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Wild Animal Attack Survival: Sniper Shooter pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite