WinZip-Zip UnZip Tool pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați instrumentul WinZip-Zip UnZip pentru Android pentru a gestiona tipurile majore de fișiere comprimate de pe dispozitivul dvs. Instrumentul de dezarhivare WinZip-Zip a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale instrumentului de dezarhivare WinZip-Zip
Mâner tipuri majore comprimate de fișiere de pe dispozitivul Android cu un singur robinet
Ultima actualizare pe 11/04/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 28 Iunie 2013
WinZip fermoare și dezarhivează fișiere foarte repede și chiar include unele caracteristici suplimentare care fac obtinerea de documente ușor. Ar putea fi chiar mai bine decât software-ul desktop pe care îl cunoașteți și îl iubiți. Acesta a câștigat & apos;t te wow cu aspectul său, deși.
Ai putea & apos;t cere mult mai mult decât acest program solid. Acesta pachete de performanță elegant, cu câteva caracteristici foarte la îndemână. Nu aren & apos;t o mulțime de bibelouri, deși. Din moment ce acest lucru a devenit standard pentru software-ul de arhivă, nu ar trebui să vă așteptați la ceva diferit de WinZip. Acesta aduce tot ce vă place despre versiunea desktop pe smartphone sau tabletă.

Install WinZip-Zip UnZip Tool for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite