X Ray cloth Scan Camera prank pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați X Ray pânză de scanare camera glumă pentru Android pentru glumă prietenii tăi să creadă că poți haine cu raze X cu telefonul Android.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Născut Inteligent
V-ați imaginat vreodată să scanați o cârpă sau un corp de la camera mobilă? dacă nu încercați o viziune pânză simulator Xray. cel mai simplu mod pentru tine de a simula cu această aplicație – a se vedea sub straturi sau orice pânză.
Camera xray pentru a scana pânză – lenjerie de scanare-ușor de utilizat – este aplicație gratuită simulator. Această aplicație pentru glumă și a făcut pentru a juca și distra oameni și prieteni. Nu există nicio legătură cu realitatea celor care cred că această aplicație este reală. este doar pentru scop distractiv. este app simulator.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.3
Problemă fixă pentru android 6. 0camera personalizată adăugată cu efecte negative.
Generalități
Lansare 17 Februarie 2017
Data Adaugarii 17 Februarie 2017
Versiunea 1.3
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 71,538
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install X ray cloth scan Camera prank for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite