Yelp: Food, Shopping, Services Near for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Yelp: produse alimentare, cumpărături, servicii din apropiere pentru Android pentru a găsi și citi recenzii despre marile companii locale din apropierea dvs.

Recenzia Editorilor
shelbybrown mai 1, 2018
De la restaurante la agenți imobiliari, locuri de viață de noapte la saloane de unghii și multe altele, Yelp pentru Android se mândrește cu milioane de recenzii ale afacerilor locale, naționale și internaționale.
Pro îndrumare excelentă: indiferent dacă sunteți nou într-o zonă sau doriți doar să vă aventurați în afara zonei dvs. de confort, recenziile robuste ale Yelp oferă o mulțime de îndrumări. Faceți clic pe orice afacere și veți vedea un rating de stele, informații despre prețuri, fotografii, indicații, ore, informații de contact și recenzii detaliate. Dacă & apos;re scurt la timp, Yelp include, de asemenea, repere de revizuire și pune comentarii de top (scris de expert Yelpers) sus de sus pentru vizualizare ușoară.
Mai multe moduri de a căuta: pentru început, puteți căuta introducând cuvinte cheie în câmpul de căutare din pagina de pornire implicită sau pe categorii, cum ar fi restaurante, săli de sport, stomatologi, Curățătorie chimică, livrare, preluare, rezervări și multe altele. În categorii, Puteți filtra în continuare rezultatele căutării după proximitate, popularitate, Preț și ore de funcționare.
De asemenea, puteți derula în jos pagina de pornire pentru restaurante care acceptă rezervări, baruri excelente în aer liber sau degustări de vinuri în apropiere. Continuați să derulați pentru restaurante și locuri de băut foarte apreciate în zona dvs., precum și evenimente viitoare găzduite de Yelp.
Rezervări și rezervări în aplicație: fie că doriți să rezervați o masă la sau livrare de la restaurantul nou fierbinte din oraș sau o zi spa relaxantă, ați câștigat'nu trebuie să părăsiți aplicația pentru a contacta afacerea pentru a rezerva. Puteți rezerva în mod convenabil locul în interiorul aplicației. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu, cum ar fi un medic sau o programare la instalații sanitare, care nu poate fi rezervat în interiorul aplicației, puteți totuși să apăsați pe butonul de apelare pentru a apela sau a trimite un mesaj companiei din aplicație.
Scrie recenzii, te: dacă vă simțiți puternic despre o afacere-bun sau rău – de ce nu tastați o recenzie, încărcați fotografii, sau adăugați sfaturi utile?
Contra nu la fel de mare pentru întreprinderile internaționale: Yelp este mare pentru comentarii de afaceri americane, dar dacă sunteți în căutarea pentru recomandări pentru întreprinderile din străinătate, atunci vei fi mai bine servit de o aplicație ca TripAdvisor.
Linia de fund cu recenziile sale robuste generate de utilizatori, Yelp este aplicația go-to pentru a descoperi următorul restaurant preferat, hairstylist sau handyman.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 10.27.0-21025103
Două lucruri:
1. Este aproape Halloween. Încuie-ți costumul.
2. Am scăpat de unele bug-uri în aplicație.
Bine, acum continua cu octombrie infricosator.
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 10.27.0-21025103
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 6,298
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install Yelp: Food, Shopping, Services Near for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite