YouTube Red pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați YouTube Red pentru Android pentru a viziona videoclipuri fără întreruperi. YouTube Red a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale YouTube Red
Vizionați videoclipuri fără întreruperi
Ultima actualizare pe 04/22/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOSRecenzia Editorilor
shelbybrown Septembrie 28, 2017
Opțiunile de streaming media Google devin din ce în ce mai confuze, așa că unele definiții sunt în ordine: YouTube Red este versiunea de abonament A YouTube, care elimină anunțurile și vă permite să descărcați videoclipuri pentru vizualizare offline, printre altele. Costă 10 dolari pe lună, iar Google chiar îndulcește tranzacția prin accesarea serviciului său de streaming de Muzică, Google Play Music, fără nicio taxă suplimentară.
Prosputeți descărca totul: acordat, există deja extensii de browser neoficiale care vă permit să descărcați videoclipuri YouTube, dar integrarea roșie a funcției face procesul mult mai curat. Veți primi toate videoclipurile descărcate într-o singură secțiune, sortate după cronologie inversă, iar acestea vor rămâne acolo pe termen nelimitat, atâta timp cât vă conectați dispozitivul la Internet cel puțin la fiecare 30 de zile.
Elimină anunțurile (într-un mod care recompensează creatorii de content): sigur, puteți bloca anunțurile pe orice site web în aceste zile, dar asta înseamnă mai puțini bani pentru ca site-ul să producă content. Un abonament YouTube Red elimină toate anunțurile într-un mod care nu-i rănește pe creatori. De asemenea, ajută la finanțarea creării de content original produs chiar de YouTube; nu este HBO, dar Red Originals are câteva pietre prețioase precum Mind Field, bad Internet și Buddy System.
Redarea în fundal: de obicei, streamingul YouTube se oprește atunci când opriți ecranul sau treceți la o altă aplicație. Dar un abonament roșu păstrează sunetul, ceea ce este destul de util pentru podcast-uri, deoarece porțiunea video nu contează la fel de mult. De asemenea, puteți seta culoarea roșie pentru a face acest lucru numai atunci când conectați o pereche de căști sau un difuzor extern.
Există un plan familial de 14,99 USD: până la șase persoane în vârstă de 13 ani sau mai mult din aceeași gospodărie pot obține toate aceste beneficii pentru doar 14,99 USD pe lună. Mai bine, fiecare membru primește propriile recomandări și preferințe de vizualizare. Și, la fel ca Spotify și Apple Music, toate cele șase conturi pot transmite simultan.
Videoclipurile încărcate cu content au nevoie de instrumente de gestionare mai bune: ne place să putem face o căutare pe măsură ce tastați în secțiunea de descărcare. De asemenea, ar fi frumos dacă am putea sorta videoclipurile descărcate după durată, Dimensiunea fișierului și alfabet. Veți obține doar cronologie inversă (adică, cele mai recente videoclipuri sunt listate în partea de sus). Videoclipurile pot ocupa mult spațiu de stocare, așa că ar fi util să le ștergem pe cele mai mari cu câteva apăsări. Și uneori doriți un videoclip care va ucide o anumită perioadă de timp. Iar atunci când navigăm pe site, YouTube ar putea face o treabă mai bună de a identifica videoclipurile pe care le-am descărcat deja.
Linia de fundîn afară de gestionarea slabă a videoclipurilor descărcate, YouTube Red este un serviciu excelent. Când adăugați un abonament gratuit de Muzică Play în mix și o cultură în creștere de content original respectabil, devine o ofertă care merită verificată, chiar și pentru Spotify.

instalează YouTube Red pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite