1Password – Manager de parole și portofel securizat pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 1Password-Password Manager și portofel securizat pentru Android pentru a genera parole puternice, unice pentru fiecare site și conectați-vă cu un robinet. 1Password-Password Manager și Secure Wallet a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre 1Password-Manager de parole și portofel securizat
Generați parole puternice, unice pentru fiecare site și conectați-vă cu un robinet
Ultima actualizare la 14/11/19
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS, Macintosh și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown ianuarie 19, 2018
Aplicația 1Password de la AgileBits gestionează în siguranță toate parolele dvs., permițându-vă să vă conectați la aplicații, site-uri web și servicii cu o parolă principală pe telefonul dvs.
ProsJust vă amintiți o singură parolă: La 1Password app pentru Android poate gestiona parolele și alte date utilizate frecvent pentru conturile online-cum ar fi e-mail log-in, cardul de credit de informații, adrese, și numărul de securitate socială-și apoi de a debloca aplicații și servicii cu o parolă master.
Când vă conectați la un site prima dată, aplicația vă va solicita să salvați orice informații de conectare. Și cu un site nou, puteți crea o parolă sau puteți genera 1Password una bună pentru dvs.
Funcționează pe platforme și browsere: după ce configurați 1Password, puteți sincroniza și accesa toate informațiile de conectare pe Mac, Windows și iOS, precum și pe platformele Android prin extensiile browserului Chrome, Firefox, Safari și Edge.
Secure: LastPass utilizează criptare AES 256-bit standard pentru industrie pentru a bloca datele.
Un preț pentru toate dispozitivele: AgileBits îți oferă o perioadă de încercare de 30 de zile pentru a verifica managerul de parole. După aceea, it & apos; s $2.99 o lună. Pentru 4,99 USD pe lună, puteți acoperi cinci membri ai familiei.
Vezi: cei mai buni 5 manageri de parole Android pentru a vă păstra parolele în siguranță
Versiunea gratuită ConsNo: AgileBits trebuie să câștige bani. Dar dacă căutați un manager de parole gratuit, ar trebui să căutați în altă parte. După terminarea procesului de 30 de zile, trebuie să vă abonați la 1Password pentru a continua să îl utilizați.
Linia de fundaplicația 1Password pentru Android gestionează toate parolele și informațiile de completare automată, permițându-vă să vă conectați oriunde cu o parolă principală, pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizați.

instalează 1Password-Password Manager și Secure Wallet pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite