3DP Chip-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 3DP Chip Pentru Windows pentru a descărca cele mai recente drivere de dispozitiv cu câteva clicuri. 3DP Chip a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale cipului 3DP
Descărcați cele mai recente drivere de dispozitiv cu câteva clicuri
Ultima actualizare pe 04/09/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Octombrie 2014
3DP Chip este o aplicație concepută pentru a vă ajuta în cazul în care aveți nevoie vreodată să reinstalați toate driverele pe computer. Aplicația scanează rapid aparatul și oferă o citire a hardware-ul exact, astfel încât să puteți obține driverele necesare pentru a obține sistemul în sus și să fie difuzate. Acesta este un utilitar util pentru oricine are dificultăți hardware pe o mașină Windows.
Pro eficient și rapid: din momentul în care aplicația se aprinde, durează doar un minut pentru a afișa informațiile pe care este proiectat să le furnizeze. Citirile pe care le-am testat au fost Universal corecte.
Clipboard copy feature: puteți copia cu ușurință toate specificațiile hardware ale mașinii dvs. în clipboard. Acest lucru este util pentru postarea pe forumuri sau partajarea informațiilor cu un profesionist IT dacă aveți nevoie de ajutor pentru a lucra pe computer.
Contra dificil de citit: programul imprimă informațiile de pe ecran în text foarte mic într-un font dificil de citit. A fost extrem de dificil să citiți informațiile.
Interfață confuză: interfața are mai multe butoane care sunt complet nemarcate. Nu există explicații hover sau orice indicație cu privire la ceea ce oricare dintre aceste butoane pot face. Trebuie doar să le testați prin încercări și erori pentru a afla cum funcționează programul.
Probleme de instalare: programul încearcă să forțeze o instalare implicită pe tine, care include implicit căutarea la un anumit motor de căutare.
Linia de fund Dacă aveți nevoie de o aplicație care să vă spună ce hardware rulați și să vă ajute să instalați driverele corecte pentru sistemul dvs., acest lucru va face treaba. Cu toate acestea, este o aplicație confuză și cu aspect datat, dificil de utilizat cu ușurință. În general, există și alte modalități de a obține aceleași informații din programe mai bune.

instalați 3DP Chip-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite