Able2Extract Professional-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Able2Extract Professional Pentru Windows pentru a crea, edita și semna fișiere PDF; Convertiți PDF în Word, Excel, CAD, PowerPoint; completați formulare PDF.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Ianuarie 2015
Un convertor de content automat ușor de utilizat, Able2Extract oferă câteva caracteristici avansate, dar produce rezultate finale mai puțin decât perfecte și suferă de ciudățenii de compatibilitate a formatelor.
ProsEasy de utilizat: Able2Extract este foarte simplu, datorită fluxului de lucru în 3 pași-selectați documentul pe care doriți să-l convertiți, selectați secțiunea pe care doriți să o convertiți, apoi alegeți formatul de ieșire dorit. Dacă & apos;re nou la app, sfaturi utile vă va ghida la fiecare pas din drum.
Formate de ieșire multiple suportate: fie că este o simplă conversie PDF-To-Word sau una care implică mai multe formate obscure, cum ar fi AutoCAD, OpenOffice, sau Publisher, software-ul te-a acoperit.
Conversie lot: dacă aveți mai multe documente de care aveți nevoie convertite în același mod, puteți să le procesați cu doar câteva clicuri, datorită convertorului rapid încorporat în lot. Viteza de conversie este, de asemenea, frumos-o pagină pe secundă pe o mașină Core i5.
Număr limitat de formate de intrare: aplicația poate procesa numai fișiere TXT sau PDF.
Rezultate finale nesatisfăcătoare: fără a aduce atingere ușurinței de utilizare, fișierele convertite lasă mult de dorit; practic, fiecare conversie pe care am testat-o a avut niște glitches și artefacte ciudate împrăștiate peste ea. Dintre cele două formate de fișiere de intrare acceptate, documentele TXT s-au convertit mult mai ușor decât PDF-urile.
Dependența Microsoft Office: în timpul testării, am descoperit că aveți nevoie de Microsoft Office instalat pe PC pentru a converti fișierele în majoritatea formatelor Office. Fără Microsoft Office, încercarea unei conversii din PDF în Word, de exemplu, va duce la o eroare.
Linia de funddacă căutați un echilibru frumos între ușurința de utilizare și calitatea produsului final, Able2Extract se va potrivi facturii. Deși nu este în niciun caz un substitut pentru o persoană reală care face un duplicat al unui document într-un format diferit, software-ul îl obține în mare parte corect-perfect pentru proiectele interne în care imaginile vizuale nu sunt o prioritate de vârf.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Able2Extract 9.0.5.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 15.0.5
Versiunea 15.0.5 poate include actualizări nespecificate, îmbunătățiri sau remedieri de erori.
Generalități
Lansare 23 Aprilie 2020
Data Adăugării 23 Aprilie 2020
Versiunea 15.0.5
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 914,746
Descărcări Săptămâna Trecută 24
Software De Raportare

Install Able2Extract Professional – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite